2 és fél éves kisfiam sokat piszkálja a kukiját, hogyan kell ezt lereagálni mint anyának? Minden rokon kérdezi miért piszkálja.
Nálunk is csinálta a rokonom kisfia. Pontosabban mindkettő. :) Unokatesóm mindig kérdezte olyankor a fiát: " pisilni kell?" "Azért fogod, mert pisilni kell?" Ilyenkor mindig elvették a kezüket. Persze nem tudom, hogyan trenírozták még otthon.
Én fejlesztettem gyerkőcöket, igaz, kissé nagyobbakat. Ott is előjött ez a probléma. Én olyankor mindig kétkezes feladatot adtam nekik, vagy kértem,hogy mindkét kezét tegye fel az asztalra a gyurmázásnál, rajzolasnal stb. Mondtam azt is, hogy úgy szép a tartása, dicsértem, ha így tett. Ezzel simán el lehetett terelni a figyelmüket.
Ilyenkor nincsenek még ezzel tisztában. Mi úgy tanultuk, semmiképp ne kapjuk el a kezüket vagy ne is csapjunk rá. Később problémát szülhet. Ilyenkor a figyelemelterelést ajánlják a nagy szakértők :). És szerintem is így van jól, csak ez több energiát igényel a részedről.
Anyósodat kellene jól szájba verni,amikor hozzáér a p.nájához vagy a melléhez.
Ez egyáltalán nem gond, ismerkedik vele, nem szabad megtiltani ,azzal csak gátlásokat nevelsz bele. Úgy ahogy vki már írta.
Hogy lehetnek ilyen ostoba emberek, hogy mernek megszólni egy kisgyereket, meg téged is. Eszem megáll, felháborító ,hogy ulyen a családod. Belepofáznak ilyenekbe. Istenkém, bocs nagyon berágtam ezen.
Akkor a törlőről maradt szöszök v adalékanyag akármi
Ez 100, hogy irritálja valami
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!