Aki otthon van, mert kismama, vagy kicsi van otthon, miért hagyja délutánig oviban a nagyot?
De én legalább megálltam egynél, aki fél 7kor kel. Más gyerek is kel ekkor, aki mondjuk a város masik végéből vagy vidékről hozza be a gyerekét busszal! Ja, azt nem sajnaljuk, csak az enyémet, bocsesz! Gondolom nem vagy pesti, ahol gyakran előfordul hogy korán kell kellni. Mint a reggeli dugók, amikor mindenki 7körül már túdul be pestre. Dolgozni. Iskolába. Ja, hogy őket se kell sajnálni, azok gyermekeit se csak az enyémet.
Egyébként nem írtam sehol olyat, hogy a hét 5 napján 9,5 órát van bent. 2x megy érte a mama 4re, ha mégsem, papa elhozza délben, én meg a hét egyik napján délig vagyok, azért van a többi napon nyújtott munkarendem. Igen. A pokolba velem.
Nem szorulok sajnálatra, de én sajnálom azokat, akik gyerekeire rámondjátok hogy muszájból van az óviban.
Nagyon sok gyerek kel 6kor és utána, mert busz, autó, bicó.
Sőt. Sok gyerek nem helyben jár oviba, isibe, ahol lakik, hanem ahol a szülők dolgoznak! Ja, hogy ez is biztos kizárt, hogy így legyen, mert ugye nem
Láttok rá példát.
Veled is, mert itt nem lehet ilyet sőt semmi ilyet, mert sértésnek veszed.
Mond, ha felzaklat a kérdés, miért nem lapozol?
Ez az oldal már akkor elveszítette a lényegét, mert nem lehet kérdezni. Nem is teszem többet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!