Aki otthon van, mert kismama, vagy kicsi van otthon, miért hagyja délutánig oviban a nagyot?
Kedves 1.!
Az óvi délig kötelező!
Piszkosul egyszerű:
A legtöbb otthon levő nő akar magánszférát és ez számára az, amikor a nagy oviban van. Akkor vásárol, főz, edz, youtube-ozik, telefonálgat, stb. Aki meg kisbabás, annak meg egyszerűbb egy gyereket lekötni, mint kettőt.
Ezen nincs mit túlbeszélni, ennyi az oka.
Figyelmet mindenképp, amikor ordít az oviban hogy anyukája hiányzik, hugával otthon van, szeretne hazamenni.
Na meg károsítja a többi egészségét, amikor beviszi, bokáig lógó takonnyal, de amîg nincs láz, az óvoda nem hívhatja a szülőt. Más, vitamin és gyümölcsök zöldségek mellett is könnyen betegségbe menô gyerek elkapja, mint pl az enyém, és úgy néz ki az év eleje nàlam, hogy elfogy a szabadságom és megint lesz nyár, szünet, stb....
Miért baj, ha ott marad a gyerek?
Én ezt a mentalitást nem értettem soha az óvónőknél. Akkor vagy a szemükben "partner", ha reggel 9-kor beviszed, délben elhozod. Miközben az ovi hivatalosan 6-17-ig biztosítja a felügyeletet.
Egyébként nyugi: dolgozó anyaként is úgy néznek az emberre, mint egy darab s.zarra, ha nem viszed el háromkor.
Csak ha ennyire útban van a gyerek, akkor el kell menni kertésznek! Ott nincs ilyen probléma.
Tudom, utolsó. Én 16.15-kor lépek ki, és 16.30-kor veszem fel a gyermekem.
De én most nem ilyen aspektusból közelítem a kérdést
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!