Mikortol lehet értelmesebben játszani kisgyerekkel? Már gyomoridegem van.
Peldák
Ha nyomdázunk, akkor neki valamiert muszaj az asztalra padlora is es a tintás szivaccsal is jàtszani, nyakig tintás a gyerek es a lakas en abbol allok hogy azt szajkozom ne igy ne ugy ne ezt amazt, a végén jobb inkabb eltenni az egeszet es bánom hogy elovettem, tiszta ideg vagyok es a gyerek is.
Geomaggal mit jatszik? Autoval szallitja ami onmagában nem lenne baj ha nem nekem kéne agy alol, szekreny mogul kihalaszni a végén.
A puzzlet is csak kirakni nem tudja hiànyzo darabok folyamatosan hol ez tunik el hol az
A gyurmát minduntalan benyálazza
Folyamatosan szajkoznom kell mit hogyan lehet, nem birom már ezt.
Minden aldott nap rumli van a jatekokat pakolhatom napi haromszor össze minimum, persze segit, dehat gyerekmodon csak ahogy tud, szoval az joforman csak gesztusértékű ha ő pakol el.
Komolyan addig nincs csak sirás es nekem ideg amig beveszem a lesz.rom tablettat, egyedul jatszik es es nem erdekel hogy repkednek a geomag golyok vagy hasonlo. Ha barmikor is bekapcsolodom a jatekba abbol jol még nem jottunk ki.
Most ezek utan hogy minden tintas kerte a ragasztot gyorsan el is dugtam hogy azzal aztán vegkepp nem jatszunk ezek utan, persze siras ismet nekem a gyomrom egyben..
Most pl a ruhacsipeszekkel jatszik amik rendre szétesnek persze a kezében...
Nincs egyetlen dolog amit megfeleloen jatszana hogy ne kelljen szolnom, terelni, orientalni, nevelni, segiteni, csak elegem van már. Meddig tart ez?3,5 é
Hát kicsit megdöbbentem a kérdésén. Saját gyereked?
Nekem 3 van de sosem volt azért gyomoridegem mert nem tudott nekem megfelelően játszani. Persze mások vagyunk ..nincs ezzel gond. Szóval tudomásul kell venni hogy a pici gyerekek még nem olyan ügyesek. Te sem vagy született profi mindenben. Elsődlegesen még kell tanulni a türelmet. Fordulj hozza kedvességgel, türelemmel. Hiszen a te gyermeked, te szeretted volna, te felelősséged és feladatod hogy megtanuljon mindent, ez időbe tellik. De hidd el megfogja. Minden gyermek más és máskor tanul meg egy egy dolgot. Mennyi idős? Sztem itt inkább a te türelmeddel mint vele van baj. Szedj magneb6 vitamint és ha idegesebb vagy játszom vele inkább máma, papa, apa ha nem dolgozik. Jobban jártok mind a ketten. A tisztaságból nehéz lejjebb adni tudom. De kicsit lazabbnak kell lennéd még beleőrülsz. Kitartas!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!