Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Hova lehet menekulni a forro...

Hova lehet menekulni a forro lakásbol kisgyerekkel, ha rokonokhoz nem?

Figyelt kérdés

Amig munkahét van, addig lehet birni, igaz igy is melegkiütéses a kicsi.

De hétvégén már reggel 30 fok feletti a lakás.

Nincs pénz hotelre.

2017. aug. 5. 09:04
 1/9 anonim ***** válasza:
81%

Éjjel szellöztetni, nappal becsokni az ablakokat és leengedni a redönyöket.

"Menekülni" nem kell, az teljesen érthetö, ha senki sem akar a nyakára egy csomó rokont, föleg kisgyerekkel nem. Az meg soha nem jutott volna eszembe, hogy hotelba akarjak menni nyárra.

2017. aug. 5. 09:30
 2/9 anonim ***** válasza:
71%

Klímás boltokba, múzeumba, plázába, színházba, moziba, strandra, játszóházba, étterembe.

Ha semmire sincs pénz, vagy minden messze van, a kertbe medencébe, vagy a kádat engedjétek tele. Legrosszabb esetben szerezz nejlonfóliát, terítsd le vele a nappalit, rakd a közepébe a gyerekmedencét és engedd tele vízzel.

Csak esténként nyisd ki az ablakot, napközben redőny, függöny, zárt ablak.

Milyen jó lehet hidegvízben ázva nézni a mesét a tévében..

Nálunk is meleg van, hatalmas ablakok redőny nélkül, emeleti lakás klíma nélkül, a délutáni alváshoz és egy törölközőt teszek az ágyra, erre egy nedves törölközőt, és ezen fekszik a gyerek. Egy vizes törölközővel pedig én takarózom éjszakánként, de még így is többször ébredünk.

2017. aug. 5. 09:38
 3/9 anonim ***** válasza:
87%
Le a strandra
2017. aug. 5. 10:20
 4/9 anonim ***** válasza:
81%

Igen, plázákba, múzeumba, játszóházba, strandra, moziba.

Reggel kiszellőztetsz, mindent becsuksz, besötétítesz. A fagyóba vizespalack, hogy este elővedd. Aztán menjetek el, csak este gyertek haza. Én így csináltam.

2017. aug. 5. 10:24
 5/9 anonim ***** válasza:
85%

Strand, vízpart. Melegkiütés itt is van. Egész nap egy szál pelenkában a gyerek, és mégis... Vettünk egy kis medencét neki, amibe bele tudom ültetni és pancsolhat kicsit. Van kád is, de az elég mély, nem tudok vele olyan könnyen játszani. Esti fürdés éppen elég.

Medence helyett a kiskád is jó lehet.

2017. aug. 5. 10:27
 6/9 anonim ***** válasza:
81%
dobogókő,kékestető
2017. aug. 5. 10:48
 7/9 anonim ***** válasza:
77%
Kell venni egy légkondit! Kifizetődőbb mint hotelba menni. Egyébként meg a picit bele a kádba, felnőtteknek többszöri zuhany, padlót hideg vízzel felmosni, ventilátorra jégakut kötni... Én ilyenkor ki sem akarok mozdulni, nem ülnék be az autóba azért, hogy elmenjek a Plázába hűsölni.
2017. aug. 5. 13:51
 8/9 anonim ***** válasza:
Ventillator, mobil klima. 10ert vettuk a ventillatort de sokkal olcsobban is volt.
2017. aug. 8. 00:01
 9/9 anonim ***** válasza:

Nálunk is iszonyú meleg volt a lakásban és mi se tudtunk rokonokhoz menni.

Mivel a konyha és a nappali egy légterű és a konyhában kő van a padlón,oda leraktuk a gyerekmedencét (amit megtöltöttünk viszonylag hideg vízzel) és abban pancsolva nézte a mesét. :)

Nálunk is van ventillátor,mikor vettük 10 ezer alatt is láttunk,bár azok nem tudom milyenek.

Szóval nem kell sok pénz ahhoz,hogy ne kelljen szenvedni a lakásban. ;)

2017. aug. 8. 09:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!