Melyik karácsonyi ajandékaidra emlékszel gyerekkorodbol? Csak kivancsi vagyok kb a gyerekemben mi fog megmaradni
Huu, én nagyon sokmindenre emlékszem.
Köröm stúdió, csecsemő baba mózeskosárral, barbie ház, barbie-k. Mindent imádtam, ami barbie, kb minden alkalomra azt kértem.
Amire mai napig emlékszem, az egy tündérszárnyas Barbie volt, amit ovis koromban kaptam. Nagyon szerettem, sokat játszottam vele, gyönyörű volt :)
Emlékszem még később, mikor jégkorcsolyát kaptam karácsonyra, azon tanultam meg korizni, jó emlékek fűződnek hozzá, mikor családostól elmentünk a jégre. Meg apukám otthon csinált egy kis jégpályát, amikor olyan hideg volt az idő.
Meg olyan 12 éves korom körül emlékszem egy Gyűrűk urás társasjátékra, de csak azért, mert olyan bonyulult játékszabálya volt (15 oldalas) hogy szüleim meg tesóm se tudta követni, úgyhogy sose játszottunk vele :D
Barbie, Ken, en pici Ponim.
Egyszer egy rongybaba amit kikutattam a szekrenyben :)
Meg a mamam szekrenyeben is kikutattam egy nagy pluss oroszlant, meg megvan, 30 eves :)
Nagyon szep Karacsonyaink voltak!
Ja, pizsamat en is mindig kaptam :D
Én csak egyre emlékszem: egyszer egy Barbie babát kaptam a külföldi rokonoktól, akik nem ismertek engem, nem tudták, minek örülnék, és abból indultak ki, hogy lány vagyok, akkor biztos hátast dobok majd egy babától. Na, elég rosszul gondolták, mert már akkor is utáltam a babákat meg minden lányos dolgot. Sírva vágtam be a sarokba a babát, mert én is olyan autót akartam kapni, mint amilyet a fiú unokatestvéreim is kaptak. Az összes többi ajándékra nem emlékszem, csak ez az egy maradt meg bennem, mert ez annyira rossz élmény volt, hogy minden más gyerek megkapta, amire vágyott, csak én egyedül kaptam sz...ar ajándékot.
35/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!