Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Melyik karácsonyi ajandékaidra...

Melyik karácsonyi ajandékaidra emlékszel gyerekkorodbol? Csak kivancsi vagyok kb a gyerekemben mi fog megmaradni

Figyelt kérdés
2017. dec. 9. 13:30
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%
Egy babára menyasszonyi ruhában, szánkóra és egy szép fehér plüss macira aminek a nyakán rózsaszín szalag volt. Bennem inkább az maradt meg, hogy milyen volt a karácsonyfa. Igyekszek én is hasonlóra díszíteni a kisfiamnak :)
2017. dec. 9. 14:02
 12/22 anonim ***** válasza:
100%

Huu, én nagyon sokmindenre emlékszem.

Köröm stúdió, csecsemő baba mózeskosárral, barbie ház, barbie-k. Mindent imádtam, ami barbie, kb minden alkalomra azt kértem.

2017. dec. 9. 14:13
 13/22 anonim ***** válasza:
100%
rengeteg legora
2017. dec. 9. 14:49
 14/22 anonim ***** válasza:
100%

Amire mai napig emlékszem, az egy tündérszárnyas Barbie volt, amit ovis koromban kaptam. Nagyon szerettem, sokat játszottam vele, gyönyörű volt :)

Emlékszem még később, mikor jégkorcsolyát kaptam karácsonyra, azon tanultam meg korizni, jó emlékek fűződnek hozzá, mikor családostól elmentünk a jégre. Meg apukám otthon csinált egy kis jégpályát, amikor olyan hideg volt az idő.

Meg olyan 12 éves korom körül emlékszem egy Gyűrűk urás társasjátékra, de csak azért, mert olyan bonyulult játékszabálya volt (15 oldalas) hogy szüleim meg tesóm se tudta követni, úgyhogy sose játszottunk vele :D

2017. dec. 9. 15:00
 15/22 anonim ***** válasza:
100%
Jujj valaki irta a ne ébreszd fel a Papát, arra én is emlékszem tök jó volt:)
2017. dec. 9. 15:24
 16/22 anonim ***** válasza:
100%
két tengerimalacra, bmx-re és a monopolyra (játszani nem tudtam, de a pénzt számolni nagyon :D)
2017. dec. 9. 16:00
 17/22 anonim ***** válasza:
100%

Barbie, Ken, en pici Ponim.

Egyszer egy rongybaba amit kikutattam a szekrenyben :)

Meg a mamam szekrenyeben is kikutattam egy nagy pluss oroszlant, meg megvan, 30 eves :)

Nagyon szep Karacsonyaink voltak!

Ja, pizsamat en is mindig kaptam :D

2017. dec. 9. 22:36
 18/22 anonim ***** válasza:
100%
En a dobozokra emlekszem:D szerettem varat epiteni a nagyobb ajandekok dobozabol.
2017. dec. 9. 23:53
 19/22 anonim ***** válasza:
27%

Én csak egyre emlékszem: egyszer egy Barbie babát kaptam a külföldi rokonoktól, akik nem ismertek engem, nem tudták, minek örülnék, és abból indultak ki, hogy lány vagyok, akkor biztos hátast dobok majd egy babától. Na, elég rosszul gondolták, mert már akkor is utáltam a babákat meg minden lányos dolgot. Sírva vágtam be a sarokba a babát, mert én is olyan autót akartam kapni, mint amilyet a fiú unokatestvéreim is kaptak. Az összes többi ajándékra nem emlékszem, csak ez az egy maradt meg bennem, mert ez annyira rossz élmény volt, hogy minden más gyerek megkapta, amire vágyott, csak én egyedül kaptam sz...ar ajándékot.

35/N

2017. dec. 10. 07:49
 20/22 anonim ***** válasza:
100%
Ez elgondolkodtatott, a játékokból sokra nem emlékszem de a karácsonyok emléke nagyon bennem van. :) Az egyik ajándék ami megmaradt, az egy színes kazettás magnó, de azért mert apukám mondta, hogy azt én kaptam nem a testvérem én pedig nem értettem honnan tudja ezt. A másik pedig egy 101 kiskutyás párna, amivel most már a kislányom alszik. :)
2017. dec. 10. 18:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!