Melyik karácsonyi ajandékaidra emlékszel gyerekkorodbol? Csak kivancsi vagyok kb a gyerekemben mi fog megmaradni
Egy vajszínű babzsák kutyusra, aki a mai napig velem alszik :D 5 évesen kaptam.
Az első Piko modellvasutam, szintén megvan még :) 12 évesen kaptam. Mindig fiús dolgokkal játszottam. Ezek voltak a leg emlékezetesebben. Ja meg a 15.karácsonyomkor a fenyképezőgép, 2007ben.
Egyértelműen az apukám által készített emeletes babaház a Barbie-jaimnak :)
De emlékszem a süti babákra, illetve fagyi alakú szétnyitható szépségszalonra is, azokat is áhítattal csomagoltam ki.
Később társasok (Ne ébreszd fel a Papát!), A dzsungel könyve mesekönyv, majd 12-14 éves kortól, kamaszkorban a csini ruhák és az első sminkkészlet.
Amúgy jó a kérdés, tetszik ;)
Többre is mert mindig fel lett hántorgatva évekig hogy nem játszottam velük annyit ami elvárt.
Babaház,síró/pisilő baba, görkorcsolya ezekre emlékszem.
Játékkonyhára. Most 34 vagyok, 30 évvel ezelőtt egy ilyen nagy dolognak számított.
Később arra emlékszem h mindig valamilyen társasjátékot kaptam, és azzal játszottunk karácsonykor. Meg mindig kaptam pizsamát és trikót :-))
Milyen kedves, mosolyogtato dolgok :)
En a Barbikra emlekszem es anya varrt nekik sok ruhat
Es hogy mindig dupla ajit kaptunk mert a karacsony két nap es egyszer csalodva kerestük 25-en a fa alatt az ajikat. Igy onnanstol 25-en is kaptunk csak pl pici fulbevalot fára akasztva pl klipsz, aprosagokat de masnap is, ráadásként :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!