Mi a legelsö emleked gyerekkorodbol? Mennyi idös voltal akkor?
Figyelt kérdés
2016. máj. 26. 13:59
2/41 anonim válasza:
Lehettem kb 4. Egy álom. Azt álmodtam, hogy egy fekete pulikutya rám támad a kádban ülve. Gáz, tudom :) de ez van. Vagyis igazából nem tudom, melyik az első. Kórházas emlékem is van úgy középsős koromból. Meg amikor tesóm volt kórházban és nem hozhatta haza a babáját. Meg amikor elpusztultak a teknőseink és azt mondták Anyuék, hogy állatkórházba mentek. Meg amikor levágtam a hajam csumára. Meg még egy álom, egy boszorkányos. Meg hogy húszfilléreseket csomagoltam be papírba és apukámnak adtam ajándékba. Meg hogy verset mondtam vagy énekeltem és a felnőttek kinevettek (nyilván nem kinevettek, de én így éltem meg). Ezek mind ovis koromból.
3/41 anonim válasza:
Nekem is olyan 3-4 éves koromból vannak a legkorábbi emlékeim, vagyis ilyen képek, pillanatok beugranak, hogy megyünk az oviba, bent játszom a barátommal, vagy otthon tesómmal legózunk.
4/41 anonim válasza:
4 éves amikor örökbefogadtak=(egy nagy fehér kocsival vittek haza, illetve az akkori kutyulira (tuttira) illetve az elötte valo napkra hogy miként bántak velem az intézetbe. Arra nem hogy hányszor késeltek meg az igazi szüleim.
5/41 anonim válasza:
Esetleg történt valami a kicsiddel és félsz, hogy megmarad benne?
Nekem a férjem egész kicsi korában kórházban is volt, akkor még nem lehetett a szülőknek bent maradniuk, szigorúan csak a látogatási időben. 2-3 éves lehetett és 1 hétig volt kórházban, mesélte az anyukája, hogy nagyon sokat sírt.
Az a durva, hogy mégsem emlékszik erre.
6/41 anonim válasza:
1,5 éveen tüdőgyulladás, sok injekció...
7/41 A kérdező kommentje:
Nem,nem törtent vele semmi rossz, csak kivancsisagbol kerdem. En 3 eves 9 honapos voltam mikor megszületett a hugom, es emlekszem unokatesomeknal voltam akkor, es jött apu a hirrel, mai napig szorol szora emlekszek mit mondott,megszületett a kistesom, de lany lett nem baj? :) (En öcsit akartam)
2016. máj. 26. 14:20
8/41 anonim válasza:
kb. 4 évesen, nyalom a fagyit, sétálok a nagymamám mellett és fogalmam sincs, hol vannak a szüleim.
9/41 anonim válasza:
Kb. két éves koromból. Állok az erkélyen és a rácsok között kinézve tátott szájjal csodálom a buszt a ház előtt :)
10/41 anonim válasza:
Kb. 1,5 éves koromból: anyával vártuk a buszt, én lépegettem a megállóban, majd visszasétáltam anyához és megfogtam a kezét. Felnéztem és nem anya volt, hanem egy idegen nő. Anya ott állt mellette pár lépésre, rossz emberhez mentem oda. Emlékszem, nagyon megijedtem és elsírtam magam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!