Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mi a legelsö emleked gyerekkor...

Mi a legelsö emleked gyerekkorodbol? Mennyi idös voltal akkor?

Figyelt kérdés
2016. máj. 26. 13:59
1 2 3 4 5
 21/41 anonim ***** válasza:
100%
1 éves korom körül, de szerintem még nem voltam 1. Papa karjában vagyok az udvaron, jönnek apuék és a kezembe nyomnak egy piros mogyorós csokit, én meg nézegetem a csomagolást. Ez le is lett fényképezve. Érdekes, hogy hogy nagyon sok mindenre emlekszem 5 éves korom előtti időszakról is, viszont 2,5 éves voltam, amikor a húgom született, és anyu várandóságára, és hogy haza hozták, egyáltalán nem emlékszem. Valszeg baromira nem érdekelt 😊
2016. máj. 28. 11:19
 22/41 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom, hogy ez az elso emlekem-e, mert gyerekkoromrol rengeteg van, es nem tudom idorendben. Emlekszem, hogy jatszottam az oviban, es egyszer csak veallitott a galeria lepcsoje ala az ovono, es lefotozott. Csinaltunk neki kartonbol szivecskes keretet, es pottyoket is ragasztottunk ra. Par eve megtalaltam, es a hatuljara ra van irva, hogy 1999, en 1996bsn szulettem :)
2016. máj. 28. 13:37
 23/41 anonim ***** válasza:
60%

Talán egy éves kor körül többször feküdtem vagy a kiságyban vagy a szülők ágyán és unatkoztam.

Eleinte csak sírdogáltam csendben, amolyan mártírszerepben hátha feltűnök valakinek.

De volt pl a nagyágyban voltam aoa fotelből tv zett és már úgy éreztem nemhogy nem foglalkoznak velem, nem is vigyáznak rám és kipróbáltam.ágy szélén voltam, lábam átlenditettem, így leestem. Akkor odajött apa.

De sok más és szép emlékem is van, de a fentiek voltak az elsők.

2016. máj. 28. 13:48
 24/41 anonim ***** válasza:
100%

Én a nagymamám testvérére emkelékszem, mindig gitározott. Másfél voltam, amikor meghalt, mégis megmaradt róla pár emlék.

Viszont azon már gondolkodnom kell, hogy ma mit reggeliztem 😂

2016. máj. 28. 14:02
 25/41 anonim ***** válasza:

20 és fél hónapos voltam, mikor megszületett a kisöcsém. Arra a napra emlékszem, amikor hazahozták a kórházból. Anyuék az ő szobájukból a régi kiságyamból egy másik szobába új rácsos ágyba költöztettek. Haragudtam emiatt, a régi ágyamat akartam. Szeptemberi napsütéses délután van, besüt a nap a tetőablakon. Anya és a két mama jön fel megnézni engem, hogy milyen sokáig alszom, de nem is alszom, csak úgy csinálok. Haragszom a világra. Mikor kimennek a szobából, kinyitom a szemem.

Anya sokáig nem hitte el ezt nekem, de emlékszem a függönyre, az meg később már nem volt fenn, aznap este raktak fel újat.

2016. máj. 28. 23:42
 26/41 anonim ***** válasza:
Másfél-2 éves lehettem,amikor fehér bodyban ücsörögtem a rácsos ágyamban és nagyon sírtam,mert épp akkor keltem fel a délutáni alvásból. Jött be anyukám,és elvette a cumimat,és a legfelső polcra tette fel. Erre még jobban sírtam:D
2016. máj. 29. 16:48
 27/41 anonim ***** válasza:
Akárcsak a 11-es válaszolónak, nekem is az az első emlékem, hogy felálltam. Méghozzá először. 7 hónapos voltam. Anyukámnak meséltem el részletesen, amikor óvodás voltam, és ő emlékezett az esetre pontosan, mert sírtam. Ez volt talán az egyetlen eset, hogy sírtam egy éves koromig. 13 hónaposan jött az első fogam, apu sétált velem egész éjjel, erre is emlékszem. Sok emlékem van 1-1,5 éves koromból.
2016. máj. 29. 21:48
 28/41 marcsi.tiko válasza:
3.5 éves voltam meleg volt nyár vége. Apám csomagol egy barna kicsit kopot böröndbe rámnéz de nem szól es elmegy. Anyum sír es mondja apa most elmegy és ritkábban fogod látni. Erre utánaszaladtam de már nincs sehol. Másnap a játszoteren vagyunk jöt apám de csak a kulcsot hozta rám se néz és én azon a recés kövön terdenálva zokogva kérem ne menjen el. Csak anyit mond nem lehet nem lehet menem kel. Olyan tiszta emlék mintha tegnap lett volna pedig 33 éve volt. Elhagyot minket de akkor még nem értettem .
2016. máj. 30. 09:54
 29/41 anonim ***** válasza:
járóka, beszéd tanulás, altatás 2-től.
2016. máj. 30. 17:01
 30/41 anonim ***** válasza:
0%
Nem akarok itt nagy publicitást neki, de ha megszerzed a dianetika nagy könyvét, abban vannak direkt erre a célra memória játékok. Egyik ismerösöm egészen a magzatvízig visszament ezeknek a segítségével. Még arra is emlékezett mikor az apja éppen dolgozott az anyján:))) Nem éppen kellemes emlékei között van:)
2016. jún. 1. 21:17
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!