Negatív tapasztalat a mesékkel, internettel, reklámokkal, filmekkel kapcsolatban te gyerekkorodból, vagy gyermekednél. Van ilyen? Megosztanád velem?
Ilyen történetek érdekelnének, az oka pedig az, hogy ebből írom a szakdolgozatom. Ha írnál ilyen történetet, akkor kérlek privátban tedd, a neved és az életkorod feltüntetésével, vagy gyermekedével. A név lehet kitalált, csak azt jelezd kérlek, és derüljön ki a nemed.
12 éves korig érdekelnének ilyen negatív tapasztalatok. Írok egy példát : Én kicsinek esernyővel ugráltam le szekrények tetejéről, miután láttam a Mary Poppinst.
Előre is köszönöm annak, aki ír :)
akármilyen keresztnevet írhatsz, meg kort :)
a lényeg, tesomnál pár évesen fordult elő hogy "A három kismalac" miatt, amiben farkas fenyegeti őket, voltak rémálmai. holott az kicsiknek való mese..
valahol szerintem gyereke válogatja
Én és tesóm 6évesek voltunk (Ikrek) mikor anya elvitt moziba, mert hallotta, hogy az ET mekkora tuti film. Egy életre megkeresztelt vele minket, mert onnantól rettegtünk a szörnyektől, csak kislámpával aludtunk, nem mertünk kimenni a sötétbe pl a konyhába vagy wc-re.... 1év mulva kikérte a könyvtárból, hogy megmutassa, hogy milyen kis cukika volt ET és nem kell tőle félni. Mi úgy rettegtünk még a könyvtől is, hogy át kellett vinni a szomszédba, csak úgy mertünk elaludni.
Maholnap 40éves leszek és azóta sem néztem meg az ET-t, nem is fogom sose- annyira rossz élmény volt. :(
Fiam 4,5évesen nézte a Diégo mesét, ahol a kisbéka felmászott a tapadókorongos kezével a falra. Elővette a kesztyűjét, ragaszott rá pöttyöket és odaállt a falhoz, és mindenáron fel akart mászni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!