Ti tapasztaltatok ilyet, hogy nem oda megy egy adomány ahol igazán szükség lenne rá, (lent részletezem)?
Figyelt kérdés
Mi minden évben szoktunk 2-3 dobozt készíteni a cipősdoboz akció keretében, kb. hat éve. Most is kész van már a 3 csomag, nemsokára visszük leadni. De jövőre már nem fogok készíteni és már idén is rezgett a léc...Ugyanis jártunk egy karácsonyi vásárban, ahol odajött hozzánk két idősebb hölgy azzal, hogy a gyerekeink jöjjenek és válasszanak nyugodtan a cipősdoboz ajándékok közül. Hozzáteszem, kimondottan jól öltözött család vagyunk, és több baráti családhoz is odamentek akkor, akik szintén a nagyon jómódú kategóriába tartoznak. Persze a gyerekek belelkesültek, de végül csak egy dobozt fogadtunk el. Szóval ezek is a cipősdoboz adományok közül kerültek ki de ezt én nem értem!!! Látszott a doboz tartalmán, hogy kisgyerek kiszuperált játékai voltak benne, mondjuk volt benne új játék is ami még be volt csomagolva, szóval nekem baromi rosszul esne ha megtudnám, hogy olyan családhoz került az adományom akik még akár nálam jobb anyagi helyzetben is vannak. Ti hallottatok ilyenről? Egyáltalán érdemes még adakozni????2017. dec. 2. 11:41
21/24 anonim válasza:
elso kézból tapasztaltam
bocs, de az első kéz azt jelenti, te magad loptad el a rászorulók csomagját. Ha nem, az már nem első kéz...
22/24 anonim válasza:
Köszönöm a kioktatást, látom, megfogtad a lényeget.
Első kéz az, hogy a saját szememmel láttam. De nem fogok ezen összeveszni, ha neked ilyen fontos, akkor elnézést a pontatlan fogalmazásért
23/24 anonim válasza:
Kérdező, ne legyen rossz a lelkiismereted. Lehet hogy nem is adománygyűjtés volt, csak egy sima játékosztás. :)
24/24 anonim válasza:
Én annyi ilyet láttam és hallottam, hogy inkább nem adakozom (de komolyan, pl. olyan volt távolabbi ismeretségi körben hogy begyűjtötték az adományokat, és az adománygyűjtők kiválogatták a jobb cuccokat, és megtartották maguknak vagy eladták a neten...). Ha esetleg megismernék egy rászoruló családot, nekik személyesen adnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!