Újszülött babával 220km bevállalható? Bécsben szülöm meg a babámat tervezett császárral, az apukája oda való a nagyszülei is.
Kicsit nyugatabbra volt császárom ebben az évben. A kórházi számla több, mint 4000 eu volt, ezt persze fedezte a kinti biztosításunk, mert kötöttünk jó előre.
Ha nincs kinti biztosításod, nagyon drága lesz, annál sokkal olcsóbb egy magyar magánklinika.
Varratom nem volt, felszívódó varrattal vartak. De utazni nem tudtam volna 200 km-t, az biztos.
A fiam nagyar okmányai fél év alatt készültek el, addig nem tudtunk vele utazni. Persze megpróbálhatod papirok nélkül hazahozni, de mi van, ha a határnál megállítanak. Én nem mertem volna kockáztatni.
Én 100 km-t utaztam, igaz pont azért, mert nem akartam császárt. Na mindegy is a kérdés szempontjából.. autópálya volt végig, ergo nem volt 1 óra az út. 200 km-t niztos nem utaztattam volna se a babát se magam. Első császárral született, elhiheted, hogy nem volt nagy élmény az út hazáig.
Amúgy akár állami kórházban is találsz (sajnos!!) olyan dokit, aki x összegért megcsászároz. Kérdezz rá imerősöknél, hátha tudnak mondani valakit. Én itt kapásból 2 orvost tudok ( megintcsak sajnos, de ez sem ide tartozik.)
A környéken két kórház van, az egyik nagyon elmaradott henteseknek hívják őket, ottani dokik nem császározhatnak.
A másik kórházban megcsinálnák de ott is lemaradott, rosszakat olvasni róla.
Nehezen jött össze a baba, nem akarom megkockáztatni azt, hogy szüléskor valami baja lesz.
A környèken csak 2van???
De b+, ezèrt átmennèl egy másiknországba, ahelyett, hogy nem a környèkeden szèt nèznèl?
Abból, hogy nehezen jött össze a gyerek, nem következik egyenesen arányosan az, hogy komplikált lesz a szülès. Elèg ostoba lehetsz, de te tudod. Majd nèzel nagyokat, ha nem engedik haza a gyereket, meg még a számlát se tudod kifizetni! 😊
Kérdező
Te nem vagy normális 200km akarsz utazni egy császár miatt ? Minden órásként majd ? Illetve belegondoltál hogy baba hazafelé hogy jőn majd papirok nélkül ? Szerintem nem csak kitaláltál valamit .szerintem gondold újra dolgokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!