Császárral szültél 2009-ben a II. sz. Női Klinikán? Bővebben lent.
Figyelt kérdés
Azért kérdezem, mert barátnőm most szülte a 2. gyerekét császárral a MÁV-ban, és 1,5 éve is meg most is 2 napig dréncső volt benne, azon tisztult a sebe. Én 2,5 éve szültem, és biztos nem volt dréncsövem, emlékeznék rá. 6 éve az epeműtétnél volt, és olyan kellemetlen volt a kivétel, hogy ha szülés után lett volna, arra biztos emlékeznék. Ugye ott nem tesznek be? Viszont akkor hogy tisztul a seb? Eddig nem is gondolkoztam ezen, csak most, hogy láttam barátnőmet.2011. szept. 24. 17:18
1/6 anonim válasza:
Nem törvényszerű, hogy raknak be. Ez nem kórháztól függ, hanem az anya állapotától.
2/6 A kérdező kommentje:
Jaaa, értem. Akkor azt hiszem szerencsém volt. :-) Bnőm mind a 2-nél vajúdott, a 2.-nál már tolófájásai is voltak, de téraránytalanság miatt nem szülhette meg. Az elsőnek a köldökzsinór volt a nyaka körül. Pici lányom is magára tekerte a köldökzsinórt, rossz szívhang miatt volt császár, még nem indult be a vajúdás. Ez is lehet az ok?
2011. szept. 24. 17:25
3/6 anonim válasza:
2009-ben a 2.es nőin szültem császárral. Vajúdtam, már tolófájásoknál jártunk, de a fiam nem fordította be a kis fejét a szülőcsatornába, így császár lett.
Nem volt semmilyen cső bennem. Illetve, de a katéter:)De a sebnél semmi.
4/6 anonim válasza:
Szia! Mi a sógornőmmel ugyanannál az orvosnál szültünk, ugyanabban a kórházban, neki volt cső, nekem nem. Amikor mondtam az orvosnak, hogy azt hittem lesz, akkor azt mondta, teljesen beteg és aktuális szülés függő.
5/6 anonim válasza:
Nem, nem is a vajúdástól függ.
6/6 anonim válasza:
Biztos nem a vajúdás sztem sem, mert 1. csaszim előtt volt vajúdás rendesen, 2. előtt meg semmi és nem kaptam csövet egyiknél sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!