Újszülött babával 220km bevállalható? Bécsben szülöm meg a babámat tervezett császárral, az apukája oda való a nagyszülei is.
11! En vagyok a 9-es. En sokat nem értek a témához, de bennem ezer meg egy kérdés megfogalmazódott, ezért is írtam ki magamból. Ha kint nem kap bcg oltást a baba, akkor itthon meg kell kapnia ahhoz, hogy mehessen bölcsibe, oviba, iskolába?
És amit te is írtál, hetek vagy inkább hónapok míg lesz útlevele. Addig mit csinálnak? És a saját biztosítását Magyarorszagon lemondja majd újra igényli?
És szerinted a nyolcezer kérdést, amit ez az egész felvet, ő végiggondolta?
Szerintem a te válaszodból többet megtudott mint amennyit eddig csak sejtett.
Ausztria EU tagàllam, nem útlevèl kell, hanem szemèlyi ig.
Ugyan itthon nem tudtál senkit lefizetni, hogy megcsászározzon? Nem hiszem el! 😊 ha már ennyire szeretsz utazni, bármelyik magánklinikàn kiszedik a gyereket belőled!
De te inkàbb elmèsz a szomszèdban, kipengeted az itthoni magánklinikàk árának többszörösèt, bevállalva minden procedúrát?? Ne röhögtess már!!! 😂😂😂
Kérdező, ezer meg egy (na jó, ennyi azért nincs) magánklinika van Magyarországon is, ahol bármilyen indok nélkül megcsászároznak.
Felesleges ezért kiutazni. Menjetek majd a baba születése után, nagyobb élmény lesz.
9-es, ha 1 eves korig nem kapja meg, akkor utana mar nem kell beadatni, de ok gondolom, hazajonnenek, ebben az esetben a haziorvos/gyermekorvos adja be, vagy helyben a korhazban is megkaphatja.
16-os, igen, a szemelyi is eleg, de azt csak Magyarorszagon lehet megigenyelni, kulfoldrol csak utlevelet, es ha Ausztriaban szuli meg, hivatalos okmany nelkul nem johet vele vissza Magyarorszagra. Nemetorszag is EU tagallam, a gyerekem ott szuletett 1,5 eve, kepben vagyok a szabalyozassal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!