Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Újszülött babával 220km...

Újszülött babával 220km bevállalható? Bécsben szülöm meg a babámat tervezett császárral, az apukája oda való a nagyszülei is.

Figyelt kérdés
A kórházban ami a városunkban van nem vállalt császárt az orvos ezért döntöttünk így. A védőnő szerint örökre gerinc beteg baba lesz, ráadásul ő hogy fogja érteni a kórházi papírt? Nem beszél németül. Ez hogy működik? Lekell fordítatni neki?
2017. nov. 1. 21:57
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
92%
9-es, Eun belul szuletettek a szulok allampolgarsagat kapjak. Bcg oltas pedig a fejlett nyugati allamokban nincs meg az ajanlittak kozott sem.
2017. nov. 1. 23:13
 12/33 anonim ***** válasza:
86%

11! En vagyok a 9-es. En sokat nem értek a témához, de bennem ezer meg egy kérdés megfogalmazódott, ezért is írtam ki magamból. Ha kint nem kap bcg oltást a baba, akkor itthon meg kell kapnia ahhoz, hogy mehessen bölcsibe, oviba, iskolába?

És amit te is írtál, hetek vagy inkább hónapok míg lesz útlevele. Addig mit csinálnak? És a saját biztosítását Magyarorszagon lemondja majd újra igényli?

És szerinted a nyolcezer kérdést, amit ez az egész felvet, ő végiggondolta?

Szerintem a te válaszodból többet megtudott mint amennyit eddig csak sejtett.

2017. nov. 1. 23:20
 13/33 anonim ***** válasza:
81%
miért nem keresel egy magyar kórházat, ahol megcsinálják? Esetleg magánklinika? Pesten a maternity meg a róbert van azokról hallottam, itt Pécsett a DaVinci, mind2ben megcsinálják a császárt.
2017. nov. 1. 23:39
 14/33 Carragher_x ***** válasza:
49%
Szóval az orvos - VÉGTELENÜL HELYESEN - nem hajlandó megcsinálni a császárt, mivel az NEM INDOKOLT. Erre te a fejedbe vetted, hogy akkor majd Bécsben (bár kíváncsi lennék, hogy erről a bécsi orvos tud-e :D ). Hát gratulálok és előre sajnálom a gyereket, ha a védőnő egyértelmű óva intése ellenére hurcolgatni fogod a gyereket!
2017. nov. 2. 00:54
 15/33 anonim ***** válasza:
33%
Azt Megkérdezhetem miért ragaszkodsz annyira a császárhoz, hogy még másik országba is hajlandó lennél elmenni szülni emiatt?
2017. nov. 2. 06:04
 16/33 anonim ***** válasza:
80%

Ausztria EU tagàllam, nem útlevèl kell, hanem szemèlyi ig.

Ugyan itthon nem tudtál senkit lefizetni, hogy megcsászározzon? Nem hiszem el! 😊 ha már ennyire szeretsz utazni, bármelyik magánklinikàn kiszedik a gyereket belőled!

De te inkàbb elmèsz a szomszèdban, kipengeted az itthoni magánklinikàk árának többszörösèt, bevállalva minden procedúrát?? Ne röhögtess már!!! 😂😂😂

2017. nov. 2. 06:21
 17/33 anonim ***** válasza:
68%
Nem igazan ertem a kerdest. Miert akarsz csaszart? Amugy, ha midnenkepp azt akarsz biztos talalsz olyan orvost, aki megcsinalja neked itt is, nem kell ehhez 200 km-t utazni. Ha nem mász, magánkorházban. Ujszulott babaval sosem utaznek ennyit, csaszarsebbel sem.
2017. nov. 2. 06:57
 18/33 anonim válasza:
47%

Kérdező, ezer meg egy (na jó, ennyi azért nincs) magánklinika van Magyarországon is, ahol bármilyen indok nélkül megcsászároznak.

Felesleges ezért kiutazni. Menjetek majd a baba születése után, nagyobb élmény lesz.

2017. nov. 2. 09:19
 19/33 anonim ***** válasza:
80%

9-es, ha 1 eves korig nem kapja meg, akkor utana mar nem kell beadatni, de ok gondolom, hazajonnenek, ebben az esetben a haziorvos/gyermekorvos adja be, vagy helyben a korhazban is megkaphatja.

16-os, igen, a szemelyi is eleg, de azt csak Magyarorszagon lehet megigenyelni, kulfoldrol csak utlevelet, es ha Ausztriaban szuli meg, hivatalos okmany nelkul nem johet vele vissza Magyarorszagra. Nemetorszag is EU tagallam, a gyerekem ott szuletett 1,5 eve, kepben vagyok a szabalyozassal.

2017. nov. 2. 09:24
 20/33 anonim ***** válasza:
49%
Ja es meg annyi, hogy az ideiglenes lakhelyednek a ferjed kulfoldi lakhelyenek kell lennie, Kerdezo, ahhoz, hogy atjelentkezhess oda tb-re. Letezik mar egyebkent olyan, hogy mindket orszagban jogosult lehetsz ra, ha eletvitelszeruen tartozkodsz ott, tehat pl. az ev feleben itt, a masik feleben ott, de be kell, hogy legyel hivatalosan is jelentkezve.
2017. nov. 2. 09:33
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!