A császárral született gyerekek tényleg kevésbé ragaszkodnak az anyukájukhoz? (bőv. Lent)
Nálam megindult a szülés magától, de aztán kaptam oxitocint - ez akkor minek számít? :-)
Amúgy marhaság. Nem kell ilyennel foglalkozni.
Szerintem ez csak a születést követő pár órára/napra, vagy rövidebb időszakra vonatkozhat maximum.
Egy apuka vagy egy örökbefogadó szülő is tud maximálisan ragaszkodni a gyerekéhez, csak náluk nincs az a hormonlöket, ami hüvelyi szülésnél van.
Szerencsére az ember nem csak hormonok hatására érez/él, úgyhogy összességében ennek biztos hogy sokkal kisebb a szerepe.
A szoptatást segíti, ha minél hamarabb mellre kerül a baba és van bőrkontaktus, de ez sem jelenti azt, hogy a császárral szült nők ne tudnának szoptatni, illetve a hüvelyi úton szülő nők szoptatása is lehet sikertelen.
Kedves 4!
Én hármat szültem (hüvelyi úton), és van közöttük bújós, meg nagyon nem bújós is (pedig mind lány), úgyhogy biztos semmi köze ennek a császárhoz.
Ezen a hozzáálláson és is mindig kiakadok!Ez olyan, mint hogy nem vagy jó anya, mert nem szoptatsz. Az más kérdés, hogy hónapokig próbálkozol, mégse tudsz....
Nekem 3 császárom volt. Nem én választottam, nem szülhettem rendesen. Ennek ellenére nagyon jó a kapcsolatom a gyerekeimmel, ragaszkodnak hozzám, megbíznak bennem, szeretnek bújni, és ezt én is szeretem. A legkisebb olyan anyás, hogy az már "kóros"! :-)
Ez nem attól függ, hogyan születtek, hanem hogyan viszonyulsz hozzájuk, mennyit foglalkozol velük. Jaj és a legfontosabb: milyen a természetük, mennyire ragaszkodóak!!
Ez nem arról szól, hogy az az anya nem szereti a gyerekét aki császárral szült...
Ez a műsor arról szólt, hogy mennyivel könnyebben alakul ki szoros kapcsolat anya és baba között, ha minden természetesen zajlik...
És igen, én hiszek benne! Nem kell mindenkinek így látni de én teljes mértékben egyet értek vele!
Hiszek abban, hogy amit a természet kitalált az úgy van jól.. És amibe picit már belenyúlnak, az már nem természetes...
Persze nem kell magadra venni, hiszen gondolom nem azért szültél császárral, mint a műsorban ugye szó esett, hogy már csak azért mert félnek a szüléstől, inkább megműttetik magukat...
Inkább azoknak szól ez a műsor, akik "programozott azaz fizetett" császárral akarnak szülni... hogy értsék meg a lényeget..
Olyan műsorokat kell bemutatni, amik megosszák, de minimum vitára gerjesztik az embereket, vagy annyira mélyen érintik, hogy kénytelen beszélni róla valakivel. Ez a másodlagos reklám.
Szex, erőszak, megdöbbentés, ezek nélkül nem lehet tömegeket a tv elé vinni. Ennyi történt.
A témáról meg annyit, hogy senki sem azt tekinti anyjának, aki szülte, hanem aki anyaként bánt vele. Magyarul értelmetlen a kérdés. Ez csak egy amcsi hiszti- és arcoskodás-generátor. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!