Hogyan közöljem finoman a rokonokkal?
Figyelt kérdés
A tavalyi karácsony volt az utolsó csepp a pohárban. A férjem családjából többen is velem vetették meg a lányunk karácsonyi ajándékait. Ők adtak egy x összeget, nekem kellett kitalálnom, hogy mit vegyek, ronangálni értük, becsomagolni és elvinni hozzájuk karácsonykor. Mindössze ők annyit csináltak hogy oadadták a gyereknek az ajándékot, fogalmuk sem volt róla, hogy mit adnak. Amikor vittük az ajándékokat a lányom rákérdezett, hogy kié ez a sok ajándék... Hogyan mondjam meg nekik szépen azt, hogy nem veszek senki helyett ajándékot? Sajnos képes vagyok kikelni magamból és akkor összeveszek velük. A férjemet igazából nem érdekli a dolog. Engem nagyon idegesít a dolgok, hogy soha nem képesek kitalálni semmilyen ajándékot a gyereknek és mindig engem kérdezgetnek. Egy olyan kislányról van szó, aki bármilyen kis apróságnak is örül. Nálatok is így működik a karácsony?2017. okt. 27. 11:25
21/21 anonim válasza:
Szerintem az jó, hogy megkérdik mit vegyenek, mert akkor legalább nem olyat vesznek amire semmi szükség.
Viszont akkor te mondd meg mit vegyenek és vegyék meg ők maguk, vagy max te megrendeled de hozzájuk szállítsák ki és becsomagolni mindenképp ők csomagolják be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!