Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Jobb ha a gyerek miatt lemondo...

Jobb ha a gyerek miatt lemondom a vendégeket?

Figyelt kérdés

Ebédelni nem akart, ebed után most sem alszik.

Ezert nem haladok ahogy akarnék pl hajmosással es pl a falakat is takaritanám mert babával jönnének, sokminden kész, de az alvasaidot kihasznaltam volna.

Ez még semmi ahhoz, hogy mindezert a gyerekem este lesz ehes es atomnyűgös hisztis hiperaktiv, es akik jonnenek nem szeretik ha a gyerekem etetném mert akkor az övék is azt kérné es akkor borul a napirendjuk vagy nem is ehetne olyat mint az en gyerekem, joformán nem kaphatna enni mig itt vannak, ami nem is lenne baj, ha ebedelt volna a gyerekem es aludt volna, uzsira jo is lenne alma vagy ilyesmi.De nem.

Áthuz minden tervet a gyerek. A hajam "ragad", hetvegen szoktam mosni, a kero nem bababarát még mert azzal sem haladok igy.

El is ment MINDENTOL, a gyerekemtol is a kedvem. Itt állok a szemetdomb tetejen, a gyerek meg bebitaxizik röhögve.

Csak már nem egyszer eltoltam lemondtam a latogatast....!!!

2017. szept. 23. 14:33
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
88%

Lemosni a falat ?

Mivan ???

Le van hanyva vagy sz@ ros ?

36 eves vagyok meg SOHA nem mostam falat! Ezt, hogy kell elkepzelni? Leaztatod a tapetat ?

Ki megy hozzatok Julia Roberts ?

2017. szept. 23. 22:47
 22/23 anonim ***** válasza:
81%

Vegul hogy alakult, Kerdezo?

Nalunk ez ugy szokott lenni, hogy ha van idom kitakaritani, akkor kitalaritok, ha nincs, akkor nem, vagy max egy gyors porszivozas, es akit ez zavar, annak nem kotelezo atjonnie. Az evesnel meg etelerzekeny az en gyerekem is, meg egyik ismerosom gyereke is, akikkel osszejarunk eleg surun, de mindegyik gyerek masra. Igyekszunk ilyenkor mibdenki szamara megfelelo etelt elerhetove tenni, de ha ez nem jon ossze, akkor bizony vegignezik, ahogy a masik olyat eszik, amit nekik nem lehet, ez van. En igazan fontosnak tartom a gyerek igenyeit, de azert egy talalkozas nehogymar ezen muljon.

Az altatas viszont olyan, hogyha reg latott emberrol van szo, akkor nem agyalok rajta, egyszer belefer, ha pedig gyakran talalkozunk, akkor el szoktuk tolni inkabb.

En a helyedben azt csinaltam volna, hogy szolok a baratnonek, hogy ez van, es hogy varod oket szeretettel, ha az adott feltetelek (feltehetoen hisztis gyerek, akit meg fogsz etetni) nem zavarjak. Egyebkent eleg fura ez, az etetes idejere azert at lehet menni akar a masik szobaba is, ha ez ekkora problema nekik.

2017. szept. 23. 23:00
 23/23 anonim ***** válasza:
85%

Miert kell a falakat lemosni,es az milyen?

Tudom hogy van ilyen festek, de gondolom nem korbe rajzolhat mindenhova..

Biztos jol sikerult latogatas lett.

2017. szept. 24. 07:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!