Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Jobb ha a gyerek miatt lemondo...

Jobb ha a gyerek miatt lemondom a vendégeket?

Figyelt kérdés

Ebédelni nem akart, ebed után most sem alszik.

Ezert nem haladok ahogy akarnék pl hajmosással es pl a falakat is takaritanám mert babával jönnének, sokminden kész, de az alvasaidot kihasznaltam volna.

Ez még semmi ahhoz, hogy mindezert a gyerekem este lesz ehes es atomnyűgös hisztis hiperaktiv, es akik jonnenek nem szeretik ha a gyerekem etetném mert akkor az övék is azt kérné es akkor borul a napirendjuk vagy nem is ehetne olyat mint az en gyerekem, joformán nem kaphatna enni mig itt vannak, ami nem is lenne baj, ha ebedelt volna a gyerekem es aludt volna, uzsira jo is lenne alma vagy ilyesmi.De nem.

Áthuz minden tervet a gyerek. A hajam "ragad", hetvegen szoktam mosni, a kero nem bababarát még mert azzal sem haladok igy.

El is ment MINDENTOL, a gyerekemtol is a kedvem. Itt állok a szemetdomb tetejen, a gyerek meg bebitaxizik röhögve.

Csak már nem egyszer eltoltam lemondtam a latogatast....!!!

2017. szept. 23. 14:33
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
52%
Mondd le! De ha már többször megtetted, ciki lesz. Miért hagytál mindent az utolsó pillanatra?
2017. szept. 23. 14:39
 2/23 anonim ***** válasza:
95%
Amíg bébitaxizik, moss hajat, gyorsan pakolj össze azt kész. Amúgy azt pont leszarnám, hogy az ő gyerekük mit kaphat enni meg mit nem... nehogymár bakker a saját házamban nem adhatok enni a saját gyerekemnek, mert ők nem akarnak az övéknek... wtf?? Kicsit érdekesek a prioritásaid számomra, nekem egyértelműen a saját gyerekem az első.
2017. szept. 23. 14:45
 3/23 anonim ***** válasza:
89%

Elvileg lemondhatod, csak akkor készülj föl arra, hogy a vendég - JOGOSAN - megharagszik rád, mert normál esetben ilyen nincs, nemhogy többször egymás után.

Az meg, hogy MÁRA vendégeket hívsz és még nem takarítottál ki a héten, hogy mára csak az utolsó símítások maradjanak, igencsak szégyen, ennyire nem lehet organizálatlan.

Másrészt egy hajmosás kb 10 perc, nekem értheletlen, hogy ezt nem tudod megoldani egy gyerek mellett.

Harmadszor meg a gyerekednek valószínüleg nincs napirendje és azért nem eszik meg alszik rendesen - és ez is a te hibád.

Mellesleg hol a gyerek apja, nem tudod ráhagyni egy fél órára?

2017. szept. 23. 14:45
 4/23 A kérdező kommentje:
Irtam hogy már sokminden kész!de még maradt mára is. A héten szerelok is voltak a fürdőben konyhában a csempék is ragyognak ablakot is pucoltam hutot is olvasztottam!
2017. szept. 23. 14:53
 5/23 anonim ***** válasza:
72%

500 ft a dmben a szárazsampon.

Én lemondanám őket. Ugyan babával jönnének, de majd megértik 2 év múlva.

Egyébként úgy érzem nem sok kedved van hozzájuk. A gyerekre hivatkozva mondd le, de magadnak ismerd be nyugodtan, hogy igazából neked nincs kedved.

Én sem szeretek vendéget fogadni kisgyerekkel, hatalmas macera nekem és nem is tudom felnőttekre figyelni, mert az én gyerekem folyamatos figyelmet igényel.

Néha mozdulj ki gyerek nélkül meglátogatni őket.

2017. szept. 23. 14:54
 6/23 A kérdező kommentje:

Ami maradt pl falak, apro resek sikálása es a gyerekjatekokat is ossze akartam szerelgetni ami babának is valo eloszedni, arrol nem is beszelve hogy ruhakat is akartam adni! Kategorizalva vannak már csak azt kene kivalogatni melyiket adnam oda miket nem.

Millio dolgot megcsinaltam a heten.

Baratnomnek meg hogy magyarazzam hogy sirjon a gyereke nyugodtan az etelert akkor is etetem az enyém? Még ezen sertodik meg a végén.ezert is lett volna jo ahogy jonnek ebed es vacsi kozott

2017. szept. 23. 14:59
 7/23 A kérdező kommentje:

Nem houzajuk nincs kedvem, hanem nalunk mindig akkor üt be a krakk, amikor jönne valaki. Vagy mennénk.

A balcsis nyaralas elott le se irom mi kaosz volt. a hasmeneses betegsegtol kezdve, a bolcsis ballagos maceran át a depresszioig itt minden megtortent. Mig más vigan keszul nyaralni, nalunk anarchia.

2017. szept. 23. 15:05
 8/23 anonim ***** válasza:
100%

40 perce netezel, rég készen lennél.

Az pedig nettó baromság, hogy a tiéd éhezzen, mert a másik még nem kaphat. Kezelje a helyzetet a másik gyerek anyja! Az a dolga.

Ha ilyen dolog számítana, sose lehetne eltérő gyerekeket összeterelni.

Nem barátság, ha ilyen piti dolog miatt megy majd a sértődés.

2017. szept. 23. 15:09
 9/23 anonim ***** válasza:
100%
*eltérő korú
2017. szept. 23. 15:09
 10/23 anonim ***** válasza:
100%
En sem ertem. Mekkora a lakasotok? 1-2 helyiseg osszepakolasa par perc, ha mashogy nem megy, ramolj be minden lomot egy dobozba. Ha ehes a tied, magukra hagyod oket 5-10 percre, es megeteted. (Kiveve, ha 1 szoba-konyhas 20 nm-es lyukban eltek, mert ekkor tenyleg nehez megoldani a kulonvonulast, bar ebben az esetben a rendrakas meg rovidebb ido.)
2017. szept. 23. 15:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!