Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Jobb ha a gyerek miatt lemondo...

Jobb ha a gyerek miatt lemondom a vendégeket?

Figyelt kérdés

Ebédelni nem akart, ebed után most sem alszik.

Ezert nem haladok ahogy akarnék pl hajmosással es pl a falakat is takaritanám mert babával jönnének, sokminden kész, de az alvasaidot kihasznaltam volna.

Ez még semmi ahhoz, hogy mindezert a gyerekem este lesz ehes es atomnyűgös hisztis hiperaktiv, es akik jonnenek nem szeretik ha a gyerekem etetném mert akkor az övék is azt kérné es akkor borul a napirendjuk vagy nem is ehetne olyat mint az en gyerekem, joformán nem kaphatna enni mig itt vannak, ami nem is lenne baj, ha ebedelt volna a gyerekem es aludt volna, uzsira jo is lenne alma vagy ilyesmi.De nem.

Áthuz minden tervet a gyerek. A hajam "ragad", hetvegen szoktam mosni, a kero nem bababarát még mert azzal sem haladok igy.

El is ment MINDENTOL, a gyerekemtol is a kedvem. Itt állok a szemetdomb tetejen, a gyerek meg bebitaxizik röhögve.

Csak már nem egyszer eltoltam lemondtam a latogatast....!!!

2017. szept. 23. 14:33
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
89%
Gyerekkoromban nem csinaltunk ebből ekkora problémát. Átmentünk,becsöngettünk. Kupi volt kit érdekelt? Mi gyerekek játszottunk. Anyáink meg gyorsba összepakoltak.
2017. szept. 23. 15:23
 12/23 A kérdező kommentje:

40 perce netezem...

1. Kozben ugy teszek mintha aludnek, takaro stb mert igy ágyban marad es elalszik vegre. Ha jovok megyek, akkor o ia jon megy..

2.a szerelok most hoztak még alkatreszt ott is helyt allok

3. Kozben ruhak aztatva es logisztikazom hova teregessek...most adták ki az ovis agynemuket is plusz vizesek a szariton a cuccok..

4.es leszakadt a fuggony, az ablakparkanyra megyek gebeszkedni epp

Netezek netezek ja

2017. szept. 23. 15:30
 13/23 anonim ***** válasza:
90%
Az én gyerekem is volt pár hónapos, és amikor nagyobb gyerek evett valamit, amit ő nem kaphatott, úgy oldottam meg, hogy volt nálam olyasmi, amit ehetett, és kapott abból. A barátnőd erre nem képes? Ha meg nincs még hozzátáplálva, akkor úgyis csak cici/tápszer kell... Mondjuk én azt se értem, hogy egy baráti látogatásból miért kell akkor cirkuszt csinálni, hogy a kulcslyukat is kifényezed... értem, hogy nem akarod koszban fogadni őket, de azért na.
2017. szept. 23. 15:33
 14/23 A kérdező kommentje:

Barátnőm még amatőr. Kb ha a gyermeke nem ehet vmit, akkor elotte más sem, ha a gyerekének kell egy jatek, akkor vegyük el a másiktol, stb.

Nem sűrű hogy találkoznánk, ezert ezeken nem akadok fenn.

2017. szept. 23. 15:37
 15/23 anonim ***** válasza:
89%
Jesszus.... mondjuk én így nem nagyon erőltetném ezt a találkát... de te is felkínálhatsz alternatívaként almát, ha már neki nem jut eszébe. De ez amúgy is nonszensz, hogy mindenki vágja magát vigyázzba miattuk... azért ezt nem indokolja, hogy még kezdő..
2017. szept. 23. 15:46
 16/23 anonim ***** válasza:
93%

Kit vársz te vendégségbe az angol királynőt? Ablakot pucolni, csempét mosni, hűtőt olvasztani csak mert jönnek? Falakat réseket sikálni? Azt írod a lakás nem bababarát? Hát gondolom az a higiénia és biztonság ami a saját gyerekednek elég az elég másnak is. Vagy meg akarod mutatni, hogy milyen oltári ügyes vagy és neked mindenre van időd gyerek mellett?

Nem ehet a gyereked, csak mert vendéged van? Hát kapj már a fejedhez és gondolkozz el! Mond meg a kedves barátnődnek, hogy hozzon "nasit" a gyerekének, mert a tiéd éhes lesz.

2017. szept. 23. 15:51
 17/23 A kérdező kommentje:
A gyermekkel valo szocializalodasi, beilleszkedesi dolgokon van még mit csiszolniuk, de majd belejonnek. Az én gyerekem már ugyesen erti hogy néha mások kicsit mások.es ritka alkalom..
2017. szept. 23. 15:53
 18/23 anonim ***** válasza:
86%
Akkor nyafogj, hisz eleve magadnak csinálod a problémát...
2017. szept. 23. 15:59
 19/23 anonim ***** válasza:
67%

Mi a csudáért hívsz vendéget, ha neked ekkora nagy dolog. Falakat sikálni az utolsó percben? Jézusom.

Persze, hogy a másik gyerek is enni akar, ha a tied eszik. Legyen valami gyümölcs, vagy nasi, amit szeretnek a gyerekek.

És nem, nem ebédeltetném az enyémet délután a délben visszautasított ebéddel, ha azzal nem kínálhatnám meg a többi gyereket.

2017. szept. 23. 17:54
 20/23 anonim ***** válasza:
87%
Te egesz egyszeruen hisztizel. Gyakori helyett elmentem volna hajat mosni.
2017. szept. 23. 19:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!