Jobb ha a gyerek miatt lemondom a vendégeket?
Ebédelni nem akart, ebed után most sem alszik.
Ezert nem haladok ahogy akarnék pl hajmosással es pl a falakat is takaritanám mert babával jönnének, sokminden kész, de az alvasaidot kihasznaltam volna.
Ez még semmi ahhoz, hogy mindezert a gyerekem este lesz ehes es atomnyűgös hisztis hiperaktiv, es akik jonnenek nem szeretik ha a gyerekem etetném mert akkor az övék is azt kérné es akkor borul a napirendjuk vagy nem is ehetne olyat mint az en gyerekem, joformán nem kaphatna enni mig itt vannak, ami nem is lenne baj, ha ebedelt volna a gyerekem es aludt volna, uzsira jo is lenne alma vagy ilyesmi.De nem.
Áthuz minden tervet a gyerek. A hajam "ragad", hetvegen szoktam mosni, a kero nem bababarát még mert azzal sem haladok igy.
El is ment MINDENTOL, a gyerekemtol is a kedvem. Itt állok a szemetdomb tetejen, a gyerek meg bebitaxizik röhögve.
Csak már nem egyszer eltoltam lemondtam a latogatast....!!!
40 perce netezem...
1. Kozben ugy teszek mintha aludnek, takaro stb mert igy ágyban marad es elalszik vegre. Ha jovok megyek, akkor o ia jon megy..
2.a szerelok most hoztak még alkatreszt ott is helyt allok
3. Kozben ruhak aztatva es logisztikazom hova teregessek...most adták ki az ovis agynemuket is plusz vizesek a szariton a cuccok..
4.es leszakadt a fuggony, az ablakparkanyra megyek gebeszkedni epp
Netezek netezek ja
Barátnőm még amatőr. Kb ha a gyermeke nem ehet vmit, akkor elotte más sem, ha a gyerekének kell egy jatek, akkor vegyük el a másiktol, stb.
Nem sűrű hogy találkoznánk, ezert ezeken nem akadok fenn.
Kit vársz te vendégségbe az angol királynőt? Ablakot pucolni, csempét mosni, hűtőt olvasztani csak mert jönnek? Falakat réseket sikálni? Azt írod a lakás nem bababarát? Hát gondolom az a higiénia és biztonság ami a saját gyerekednek elég az elég másnak is. Vagy meg akarod mutatni, hogy milyen oltári ügyes vagy és neked mindenre van időd gyerek mellett?
Nem ehet a gyereked, csak mert vendéged van? Hát kapj már a fejedhez és gondolkozz el! Mond meg a kedves barátnődnek, hogy hozzon "nasit" a gyerekének, mert a tiéd éhes lesz.
Mi a csudáért hívsz vendéget, ha neked ekkora nagy dolog. Falakat sikálni az utolsó percben? Jézusom.
Persze, hogy a másik gyerek is enni akar, ha a tied eszik. Legyen valami gyümölcs, vagy nasi, amit szeretnek a gyerekek.
És nem, nem ebédeltetném az enyémet délután a délben visszautasított ebéddel, ha azzal nem kínálhatnám meg a többi gyereket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!