Szerintetek mennyire fér bele, ha a 4éves gyerek a kertben lepisili a terményeket és a szülei ezt hagyják?
Figyelt kérdés
Én nem kertes házban nôttem fel, szóval nem tudom, ez mennyire normális. Egy ismerôsöm kisfia csinálja, az anyja meg a világ legtermészetesebb dolgaként kezeli. Sôt még nevetgélt is, hogy azért lesz olyan szép a zöldség, mert a gyerek "öntözi". Én teljesen ledöbbentem és gusztustalannak tartom, de hát nem szólok bele. Másnál is van ilyen? Szerintetek ez ok? Amúgy a szülôk diplomások, nem luxusban, de átlagos körülmények között élnek.2017. szept. 19. 13:20
1/6 anonim válasza:
Rászólnék a gyerekre ha ezt csinálná, de a zöldségnek nem lesz baja tőle, 4 macskám van, nyilván lepisálják a zöldséget, de amit a piacon veszel, azt is biztosan lepisilte valamilyen állat.
2/6 anonim válasza:
Mi kertes házban élünk. Fiam 4,5 éves, és nem engedem a kertben pisilni. Mi is be tudunk menni vécére, menjen ő is. Ha nem vagyunk otthon, és nagyon kell neki, és semmi lehetőség nincs vécére, akkor engedem, hogy fa tövébe/fűbe pisiljen.
De otthon nem. Pedig veteményes sincs, csak fű, meg virágok...
Megkérdezném a szülőket, ha őneki is pisilnie kell, leguggol/előkapja a himbilimbit a kertbe? Nem? Akkor a gyereknek miért is? Ráadásul egy 4 éves már nem annyira kicsi.
3/6 anonim válasza:
gusztustalan és semennyire nem normális. mi kertesházban élünk, termesztünk is zöldségeket és gyümölcsöket is, de soha senki nem pisilheti le, és főleg nem nevetgélnék rajta ha valaki mégis megtenné.
4/6 anonim válasza:
Fúj,és megeszik utána? brrr....
1.5 éves a kislányom,van veteményes,de ilyet soha nem tanítanék neki..
5/6 anonim válasza:
Egyáltalán nem normális. Négy évesen nem szabadna ilyet csinálnia.
6/6 anonim válasza:
Falun lakunk. Ha a borsóvetésre pisilne, nyilván rászólnék, de ha a fűbe vagy a ház mögé, fa tövébe, akkor nem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!