Jartatok mar ugy, hogy valamit veletlen " elloptatok " a boltbol, mert a babakocsiban vagy a gyerek kezeben maradt?
Mindig megnezem a kisfiam kezet, mert szokasa gyujtogetni a boltban a babakocsiba. Tegnap is nezegettem az uditoket, nem is volt kozel a kocsi a polchoz, erre a kijaratnal veszem eszre, hogy maga melle a kocsi oldalaba berakott egy szorpot.
A baratnom meg valamelyik nap 3 kaliforniai paprikat talalt a babakocsiban otthon a lanya takarojaba bugyolalva.
Én nem gyerekkel jártam így, hanem nagyon elgondolkodtam és egy tucat csokit vettem vizsga előtt. Kb egy tucatot beleraktam a kosárba, egyet viszont valamiért a táskámba. Fogalmam sincs, hogy miért. Amikor pakoltam a többet be, akkor vettem eszre. Szoltam, de a boltos nem akarta elhinni. Azt mondta, hogy tuti benne volt korábban. Mondtam, higy biztos nem. Kifizettem.
Gyerek még nem vett le semmit a polcról, babakocsiba pedig soha nem pakoltunk. Mindig vittem kosarat. Egy gagyi batár nagy lengyel babakocsink volt, de fél kezzel simán elirányítottam a boltban mindenhol, így vittem kosarat, eszembe sem jutott a kocsiba pakolni.
aki nem tudja elképzelni, hogy elérje a kicsi a kocsiból, az csak tescoban vásárol??
Én 1x jártam így, már a kocsinál vettem észre, szintén a babahordozó miatt nem vettem észre az elejére akasztott nyálkendőket, azzal nem mentem vissza, ritka egy bunkó a biztonsági őr, még így is el tudom képzelni, hogy feljelentett volna... ill bnőm egyszer egy tejszeletet tett be a babakocsi kupolájára, hogy a kislány ne lássa a kosárban, és ott maradt. Rögtön a fizetés után észrevettük, vissza is léptem kifizetni, elnézést is kértem, hát azt a flegma fejet amit a pénztáros vágott, legszívesebben képen töröltem volna...
Többször volt rossmannban, kisboltban, hogy a kosár alján valami kis dolgot nem vettek észre (nálunk a kosár egyik feléből a másikba pakolják, amit lecsippantottak), rágó, ékszer, mindig szólok. Ha rosszul adnak vissza, akkor is ( pl. tescoban 2000-el fizettem, közben a mögöttem lévő kérdezett a pénztárostól, ő 20.000-t ütött be és abból is akart visszaadni. Ugyan így jártam a spárban, ott is szóltam, meg kellett várni, míg átszámolják a kasszát, mert jegyzőkönyv, stb... na akkor volt 2 hós a lányom, nyűgös, sírt... kénytelen voltam kivárni, mert így a visszajárót sem kaptam meg addig. Ott többet tuti nem szólok, mégegyszer nem ülök ott ezért 45 percet...
Egy csomag wc papír.az unokaöcsém kezében volt,elbambult,elfelejtette felrakni a szalagra,én meg a pakolással és az épp nyűgös pár hónaposommal voltam elfoglalva.nem mentem vissza kifizetni,mert 1.úgyse kell a kasszásnak kifizetni,annak hiány,aki kizsigerli a dolgozóit és ő meg él mint marci hevesen
2.,rendeszeresen drágább az áru,mint amennyiért ki van írva,rengeteg vevőt húznak így le
Én egyszer jártam így, egyedü, bent maradt egy csomag szeletelt sajt, kb. 160 Ft a kosár alján. Még írtam is ki ide egy kérdést, hogy úristen loptam :D Azóta kiteszem a pénztár előtt a kosarat, nem abba pakolok vissza.
Azt meg nem tudom megérteni, hogy néhány kisgyerekes anya miért a babakocsiba pakol, mikor vásárol például a Rossmanban. Ezek után nem is csoda, hogy annyit koslat utánad a biztonsági őr, mindenkut tolvajnak néz. Ezt tuti nem engedném a bolt helyében.
Egy másik esetben nem loptam, hanem a pénztárnál várakoztunk erre, tele van a kocsi Durex óvszerrel. Az unokahúgom pakol bele, erre közli, hogy a Roli (nagybátyha) is mindig ilyen rágót vesz, vigyünk neki, az epreset szereti. Mondtam neki, hogy nincs is itt meg amúgy is elég drága, majd vesz magának. Erre közölte a kiscsaj, hogy a Roli szerint ebből sosem elég, mindig legyen készleten, de gyerekek nem vehetik meg, mert felnőttnek való és ő még könnyen lenyelheti... Visszapakoltam még gyorsan mind a 20 csomagot. A pasi szakadt mögöttem :D
Én úgy jártam,hogy nem nálam vagy a gyereknél maradt,hanem egyszerűen annyira elbolondította a fiam a kasszást,hogy az csak levette a ruháról azt a műanyag izét,ami csipogni szokott,áttette a másik kosárba a ruhát,és kész.
Már az utcán néztem a blokkot,hogy de keveset fizettem...visszavittem,kifizettem,a pénztáros nagyon nagyon megköszönte.
Jó érzés volt 😊
Bár annak is örültem volna ha az az ötezer a zsebemben marad...de mégiscsak jobb így a lelkemnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!