Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Jartatok mar ugy, hogy valamit...

Jartatok mar ugy, hogy valamit veletlen " elloptatok " a boltbol, mert a babakocsiban vagy a gyerek kezeben maradt?

Figyelt kérdés

Mindig megnezem a kisfiam kezet, mert szokasa gyujtogetni a boltban a babakocsiba. Tegnap is nezegettem az uditoket, nem is volt kozel a kocsi a polchoz, erre a kijaratnal veszem eszre, hogy maga melle a kocsi oldalaba berakott egy szorpot.

A baratnom meg valamelyik nap 3 kaliforniai paprikat talalt a babakocsiban otthon a lanya takarojaba bugyolalva.

2017. aug. 26. 00:08
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
82%
Én egyszer a Tescóból "loptam" ruhákat. Becsipogtunk a kijáratnál. Karácsonyi nagybevásárlás, 2 gyerek, kicsi hordozóban a bevásárlókocsira volt téve. Az tolókarra akasztottam be a ruhákat fogasostól és megfeledkeztem róla, mivel takarta a hordozó. Biztonsági őr rendes volt, a vevőszolin kifizethettük, nem jelentett sehová. Azóta mindig extrán figyelek. Soha nem adtam a gyerekeknek kifizetetlen kaját a boltban.
2017. aug. 26. 08:47
 12/22 anonim ***** válasza:
76%
Nekem a fiam egy atlétát nyúlt le a Tezenisből. Érdekes módon nem csipogott a kapunál. A bolttól pár méterre vettem észre, visszavittük. Volt egy még durvább, gyerek nélkül (kb. hét hónapos terhes voltam és nagyon szörakozott...). A H&M-ben leértékelésen találtam egy gyönyörű pillangószárnyat a kislányomnak farsangra. De a farsang még messze volt, vacilláltam, hogy megvegyem-e. Aztán kezemben a szárnnyal (meg a többi szatyrommal) nézelődtem még egy jó félórát a boltban. Magamra nem találtam semmit, így szépen, nagy lelkinyugalommal kisétáltam a boltból...persze a szárnyról megfeledkeztem. A kapu besípolt, jött utánam a biztonsági őr, mindenki engem nézett, nagyon ciki volt. Szerencsére látta rajtam, hogy nem akartam szándékosan elvinni, nagyon megértő volt, nem lett belőle ügy. Nagyon szégyelltem magam miatta. Nemrég voltunk könyvesboltban, a kisfiam borzasztó nyűgös volt, ki kellett vennem a babakocsiból, a választott könyvet meg betettem a kocsi ülésére. Még vettünk több könyvet is, a gyereket ideiglenesen visszaraktam a kocsiba, persze a kis könyv a feneke alatt maradt, de ott megnyugodott végre, így nem piszkáltam, mondván, hogy a pénztárnál úgyis kiveszem alóla. Közben a másik gyerekem állandóan nyúzott ezért vagy azért, így megfeledkeztem a könyvről. Fizetés után a kasszától elfordulva vettem észre, hogy kikandikál a pici alól a könyv, tök ciki lett volna, ha itt is besípol a kapu...
2017. aug. 26. 09:34
 13/22 anonim ***** válasza:
74%
1 pudingpor és egy zokni jött velünk haza fizetés nélkül
2017. aug. 26. 10:09
 14/22 anonim ***** válasza:
90%

Én nem gyerekkel jártam így, hanem nagyon elgondolkodtam és egy tucat csokit vettem vizsga előtt. Kb egy tucatot beleraktam a kosárba, egyet viszont valamiért a táskámba. Fogalmam sincs, hogy miért. Amikor pakoltam a többet be, akkor vettem eszre. Szoltam, de a boltos nem akarta elhinni. Azt mondta, hogy tuti benne volt korábban. Mondtam, higy biztos nem. Kifizettem.

Gyerek még nem vett le semmit a polcról, babakocsiba pedig soha nem pakoltunk. Mindig vittem kosarat. Egy gagyi batár nagy lengyel babakocsink volt, de fél kezzel simán elirányítottam a boltban mindenhol, így vittem kosarat, eszembe sem jutott a kocsiba pakolni.

2017. aug. 26. 10:13
 15/22 anonim ***** válasza:
72%

aki nem tudja elképzelni, hogy elérje a kicsi a kocsiból, az csak tescoban vásárol??

Én 1x jártam így, már a kocsinál vettem észre, szintén a babahordozó miatt nem vettem észre az elejére akasztott nyálkendőket, azzal nem mentem vissza, ritka egy bunkó a biztonsági őr, még így is el tudom képzelni, hogy feljelentett volna... ill bnőm egyszer egy tejszeletet tett be a babakocsi kupolájára, hogy a kislány ne lássa a kosárban, és ott maradt. Rögtön a fizetés után észrevettük, vissza is léptem kifizetni, elnézést is kértem, hát azt a flegma fejet amit a pénztáros vágott, legszívesebben képen töröltem volna...

Többször volt rossmannban, kisboltban, hogy a kosár alján valami kis dolgot nem vettek észre (nálunk a kosár egyik feléből a másikba pakolják, amit lecsippantottak), rágó, ékszer, mindig szólok. Ha rosszul adnak vissza, akkor is ( pl. tescoban 2000-el fizettem, közben a mögöttem lévő kérdezett a pénztárostól, ő 20.000-t ütött be és abból is akart visszaadni. Ugyan így jártam a spárban, ott is szóltam, meg kellett várni, míg átszámolják a kasszát, mert jegyzőkönyv, stb... na akkor volt 2 hós a lányom, nyűgös, sírt... kénytelen voltam kivárni, mert így a visszajárót sem kaptam meg addig. Ott többet tuti nem szólok, mégegyszer nem ülök ott ezért 45 percet...

2017. aug. 26. 11:43
 16/22 anonim ***** válasza:
17%

Egy csomag wc papír.az unokaöcsém kezében volt,elbambult,elfelejtette felrakni a szalagra,én meg a pakolással és az épp nyűgös pár hónaposommal voltam elfoglalva.nem mentem vissza kifizetni,mert 1.úgyse kell a kasszásnak kifizetni,annak hiány,aki kizsigerli a dolgozóit és ő meg él mint marci hevesen

2.,rendeszeresen drágább az áru,mint amennyiért ki van írva,rengeteg vevőt húznak így le

2017. aug. 26. 12:15
 17/22 anonim ***** válasza:
83%

Én egyszer jártam így, egyedü, bent maradt egy csomag szeletelt sajt, kb. 160 Ft a kosár alján. Még írtam is ki ide egy kérdést, hogy úristen loptam :D Azóta kiteszem a pénztár előtt a kosarat, nem abba pakolok vissza.

Azt meg nem tudom megérteni, hogy néhány kisgyerekes anya miért a babakocsiba pakol, mikor vásárol például a Rossmanban. Ezek után nem is csoda, hogy annyit koslat utánad a biztonsági őr, mindenkut tolvajnak néz. Ezt tuti nem engedném a bolt helyében.

Egy másik esetben nem loptam, hanem a pénztárnál várakoztunk erre, tele van a kocsi Durex óvszerrel. Az unokahúgom pakol bele, erre közli, hogy a Roli (nagybátyha) is mindig ilyen rágót vesz, vigyünk neki, az epreset szereti. Mondtam neki, hogy nincs is itt meg amúgy is elég drága, majd vesz magának. Erre közölte a kiscsaj, hogy a Roli szerint ebből sosem elég, mindig legyen készleten, de gyerekek nem vehetik meg, mert felnőttnek való és ő még könnyen lenyelheti... Visszapakoltam még gyorsan mind a 20 csomagot. A pasi szakadt mögöttem :D

2017. aug. 26. 12:50
 18/22 anonim ***** válasza:
81%

Én úgy jártam,hogy nem nálam vagy a gyereknél maradt,hanem egyszerűen annyira elbolondította a fiam a kasszást,hogy az csak levette a ruháról azt a műanyag izét,ami csipogni szokott,áttette a másik kosárba a ruhát,és kész.

Már az utcán néztem a blokkot,hogy de keveset fizettem...visszavittem,kifizettem,a pénztáros nagyon nagyon megköszönte.

Jó érzés volt 😊

Bár annak is örültem volna ha az az ötezer a zsebemben marad...de mégiscsak jobb így a lelkemnek.

2017. aug. 26. 13:34
 19/22 anonim ***** válasza:
19%
És visszamentél kifizetni a szörpöt???
2017. aug. 26. 14:50
 20/22 anonim ***** válasza:
18%
Nem.
2017. aug. 26. 14:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!