Jartatok mar ugy, hogy valamit veletlen " elloptatok " a boltbol, mert a babakocsiban vagy a gyerek kezeben maradt?
Mindig megnezem a kisfiam kezet, mert szokasa gyujtogetni a boltban a babakocsiba. Tegnap is nezegettem az uditoket, nem is volt kozel a kocsi a polchoz, erre a kijaratnal veszem eszre, hogy maga melle a kocsi oldalaba berakott egy szorpot.
A baratnom meg valamelyik nap 3 kaliforniai paprikat talalt a babakocsiban otthon a lanya takarojaba bugyolalva.
Ez nekem sci-fi. Nem, nem történt még ilyen, de el se tudom képzelni. Nem szoktam szorosan a polc mellett tolni, hogy elérhessen bármit plusz figyelek is rá.
2 éves múlt.
Boltba dolgozom. Sajnos nagyon sok ilyen van. Jobb esetben visszajönnek, rosszabban nem és sajnos tudjuk hogy ők vannak többen.
Legutóbb egy anyuka volt felhàborodva, hogy a biztonsàgi kapunàl besípolt, mert biztos nem vettem le valamiről a lopàsgàtlót. Àtnéztük a vàsàrolt holmit, semmin nem volt rajra. Erre làtom hogy a gyerek mögül kandikàl ki a jàték. Hàt azt ő màr el is felejtette, nem akart ő lopni.
Nemhiszem hogy visszajött volna vele, ha nincs a lopàsgàtló.
Így nem, de úgy igen, hogy olvastam valaminek az összetevőit a gyerek meg üvölteni kezdett és vergődni a földön, én meg nem a polcra raktam vissza a konzervet, hanem a táskámba hirtelen idedegességemben. Szerencsére észrevettem, de azóta már többször kaptam magam rajta, hogyha kitépi a kezét és szalad, zsebrevágom, ami nálam van, akár bolti holmit.. folyamatosan ellenőrizgethetem magam.
Vásárlás közben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!