Az nem furcsa, ha valaki a közel 3 és fél éves gyerekét még mindig szinte kizárólag babakocsiban tolja cumival a szájában ( a gyerek szájában van a cumi természetesen. )?
Egészséges gyerekről van szó, rendesen, időben megtanult járni, a kortársaival megegyező fejlettségi szinten van.
Barátnőmről van szó, és már azon gondolkodom, hogy valahogy finoman szólok neki... Olyan fura úgy sétálni, hogy az én 2 évesem ott ugrabugrál mellettünk, az ő nagy fia nézi a babakocsiból....
Ha a baratnod, miert akarod kibeszelni idegenekkel?
Amugyis gusztustalan amikor a kisgyerekes anyukak egymast meregetik, szidjak, hasonlitgatjak (persze "csak segiteni akarok"-nak meg "en tenyleg csak kivancsisagbol kerdezem"-nek alcazva), de hogy valaki a baratnojevel teszi.....remelem baratnod id gyakorizik es radismer...megoldodik a "gondod" mert hogy ezek utan nem akar majd veled setalni az biztos.
Mi is csomo mindent mashogy csinalunk baratnommel sot, szinte semmiben nem egyezik a velemenyunk :) megsem jutna eszembe hogy ide irjak hogy kedves idegenek szerintetek is gaz a baratnom?
Legalja..
Hiaba probalod puszta kivancsisagnak alcazni.
A normalis kerdesekre normalis valaszok jonnek, de az ilyenekre csak az "ad tanacsot" aki maga is atomsz*ar "barat"
Őszintén szólva nekem a babakocsi használata nem furcsa nagyobb gyerekkel, ha arról van szó, hogy sietni kell valahová, hosszabb távot kell megtenni, hiszen ők még azért előbb elfáradnak, és nem is tudják tartani a szülő tempóját, ha rohanni kell. Sokkal rosszabb látvány egy babakocsis gyereknél az a gyerek, akit a karjánál fogva húz maga után a rohanó szülő.
Sétálni nem tudom, miért abban viszi, nem tudom, mekkora távokat mentek, milyen sebességgel, hová mentek, lehet, hogy itt valóban csak anyuka kényelméről van szó, hogy a fene tudja. Én biztos nem vinném így, mert kell a mozgás is, nem csak a levegőzés. De ő tudja, miért így mennek.
A cumi... Hát ja, nem szép egy ekkora gyerek szájában már a cumi, és nem is egészséges, ha állandóan cumizik. Én már biztos réges régen elvettem volna napközbenre, és csak alváshoz adnám oda, de ez én vagyok. A nagyfiamnál ez volt a rendszer, háromévesen meg már nem is cumizott, a kicsi meg 6 hónaposan leszoktatta saját magát a cumiról, úgyhogy nem nagyon tudom, milyen az, amikor egy ovis gyerek még mindig egész nap igényelné a cumit.
10-es álljál már le, de tényleg ... :D... nekem a kommentjei alapján nem a kérdező tűnik gonosznak, de te amilyen stílusban nyomod, az már félelmetes... de jobb ha itt vezeted le a feszültséget mint ha baltás gyilkos válna belőled, ez igaz...
A kérdésre: egyetértek a 7-essel.. ha hosszú távra használják a babakocsit az nem furcsa, de az hogy abban viszi sétálni szerintem is kicsit az... nekem 4 éves a fiam, fél éve bele se bírtam volna már erőszakolni... elhiszem amúgy amit a barátnőd mond, hogy elkényelmesedett, és hisztizik érte, sarkára kellene állnia. Szerintem a szakmádnál fogva nyugodtan tanácsolhatod neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!