Ne legyen a gyerek kifelé nézve a babakocsiban?! :D
most találtam egy másik kérdésnél ezt a linket, ezt azért már nagyon nagyon túlzásnak találom!!! Még hogy a gyerek fejlődésére káros hatással van, ha kifelé néz a babakocsiban!!!??? Ekkora baromságot már régen olvastam és szerintem mindennek van határa!!! Erre a mamami.hu-ra se megyek fel többet, ha ilyen ostobaságot képesek terjeszteni!
Most hogy nézegetem a babámat, látszik is rajta, hogy olyan fura, tuti azért van, mert háttal ül nekem...
:) :)
Nem azért, de én így is tudok vele kommunikálni, hogy háttal van velem, sokat beszélek hozzá így is. Szerintem a séta azért van, hogy ismerkedjen a világgal, itthon meg majd kommunikálunk egymással úgy, hogy szemben ülünk egymással.
Nem baromság. Egyetértek a Mamamival. Te meg járj jobban utána a dolgoknak. Ha elegendő szakirodalmat elolvasol, talán nem háborodsz fel ennyire egy teljesen magától értetődő dolgon. Én azt nem tudom megérteni, hogyan lehet egyáltalán olyan babakocsit legyártani, aminek a tolókarját nem lehet úgy fordítani, hogy a gyerek veled szemben legyen - de azért újszülöttkortól ajánlják... :-(
Meg azon tudok kiakadni, amikor kenguruban viszik KIFELÉ a gyereket. Mintha lökhárító lenne az apukára lógatva. :-( Nem elég, hogy a baba, ha megijed, nem tud kibe kapaszkodni, még a gerincét is természetellenes homorításba kényszeríti, a fiúgyerekek nemi szervét meg teljesen összenyomorítja.
Szerintem is nagyon hasznos a babának, ha séta közben biztonságban érezheti magát, látja az anyukáját, apukáját. A hordozókban való kifelé fordítás engem is kiakaszt, ha látom, épp, mint ahogy az előző válaszoló írta.
Ha nem tetszik, akkor ne használd a módszert és valóban, nem kötelező a mamamit olvasni, inkább itt okosodj. ;)
Na álljon meg a nászmenet, a kenguru az egy másik állatfaj. Valóban ortopédiák szerint egészségtelen benne a kifelé fordítás. Nem is használtam úgy azt a kengurut amiben lehetne így hordozni.
Ugyan engem a háttal/kifelé tolás nem fenyeget mert irányíthatatlan a kocsink így, de nem hiszem, hogy ezért jobb lenne a kapcsolatom a gyerekemmel. Az, hogy nézelődik, és nem lát, az egy dolog, ha megijed, akkor is ha lát, előbb sírva fakad, és az ölembe mászik. A kocsiban is ezt tenné/teszi ha fél. Dumálni ritkán szoktunk, mert tojik a fejemre, érdekesebb az autó a kutyák...
Ezek után az lesz a következő, hogy 5éves koráig cipeljem is, mert sérül a lelke...
Ne haragudj, kérdező, de méltatlan hozzád ez a hangnem. Mi jogosított fel téged rá, hogy más gyerekét fattyúnak nevezd, egy teljesen normális hangnemű válaszolót meg okoskodónak és idiótának, a többiről nem is beszélve? Nem nekem írtad, nem én vagyok az a válaszoló, de minden normális és segítőkész válaszolón evében sértve érzem magamat.
Magadat minősítetted a legutóbbi kommenteddel. :-(
Ami pedig azt illeti, nem mindegy melyik oldalon állunk, most mamami, vagy a másik normális tábor, SZR ANYÁK vagyunk:d
Az egyik ezért a másik azért. Sír az egyik tábor ezért, a másik azért. Az egyik a régi idők korszerűsítését, gyerek--barátabb verzióját követi, a másik a pihent 21.századi nagyon kutatott, megfigyeltet. Nem mindegy.
Kérdező: az a fattyas megjegyzés erőss volt, a válaszolód nem mondott semmi olyan bántót, amire így kell reagálni. Ő az a tábor, mi a másik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!