Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ne legyen a gyerek kifelé...

Ne legyen a gyerek kifelé nézve a babakocsiban?! :D

Figyelt kérdés

[link]

most találtam egy másik kérdésnél ezt a linket, ezt azért már nagyon nagyon túlzásnak találom!!! Még hogy a gyerek fejlődésére káros hatással van, ha kifelé néz a babakocsiban!!!??? Ekkora baromságot már régen olvastam és szerintem mindennek van határa!!! Erre a mamami.hu-ra se megyek fel többet, ha ilyen ostobaságot képesek terjeszteni!

2010. szept. 13. 14:56
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
84%

Most hogy nézegetem a babámat, látszik is rajta, hogy olyan fura, tuti azért van, mert háttal ül nekem...

:) :)

Nem azért, de én így is tudok vele kommunikálni, hogy háttal van velem, sokat beszélek hozzá így is. Szerintem a séta azért van, hogy ismerkedjen a világgal, itthon meg majd kommunikálunk egymással úgy, hogy szemben ülünk egymással.

2010. szept. 13. 15:02
 2/17 anonim ***** válasza:
78%
Teljesen egyet értek veled!!!
2010. szept. 13. 15:04
 3/17 anonim ***** válasza:
25%

Nem baromság. Egyetértek a Mamamival. Te meg járj jobban utána a dolgoknak. Ha elegendő szakirodalmat elolvasol, talán nem háborodsz fel ennyire egy teljesen magától értetődő dolgon. Én azt nem tudom megérteni, hogyan lehet egyáltalán olyan babakocsit legyártani, aminek a tolókarját nem lehet úgy fordítani, hogy a gyerek veled szemben legyen - de azért újszülöttkortól ajánlják... :-(

Meg azon tudok kiakadni, amikor kenguruban viszik KIFELÉ a gyereket. Mintha lökhárító lenne az apukára lógatva. :-( Nem elég, hogy a baba, ha megijed, nem tud kibe kapaszkodni, még a gerincét is természetellenes homorításba kényszeríti, a fiúgyerekek nemi szervét meg teljesen összenyomorítja.

2010. szept. 13. 15:20
 4/17 anonim ***** válasza:
41%

Szerintem is nagyon hasznos a babának, ha séta közben biztonságban érezheti magát, látja az anyukáját, apukáját. A hordozókban való kifelé fordítás engem is kiakaszt, ha látom, épp, mint ahogy az előző válaszoló írta.

Ha nem tetszik, akkor ne használd a módszert és valóban, nem kötelező a mamamit olvasni, inkább itt okosodj. ;)

2010. szept. 13. 15:27
 5/17 A kérdező kommentje:
:DDD köszi az értelmes válaszokat, ezentúl hozzátok intézem imáimat!!! :DDD
2010. szept. 13. 15:29
 6/17 A kérdező kommentje:
a negyediknek üzenem, hogy te meg azt sem tudod mit jelent a szó, hogy okoskodás. Az amit te csinálsz! Remélem bízol benne, hogy azért mert a te fattyad csak téged bámul a babakocsiból, attól legalább olyan értelmes felnőtt válik belőle, mint te vagy! :D te meg menj a mamamira és olvasd a sok sületlenséget! Az kell neked ahhoz hogy boldog legyél. Idióta!
2010. szept. 13. 15:31
 7/17 anonim ***** válasza:
48%

Na álljon meg a nászmenet, a kenguru az egy másik állatfaj. Valóban ortopédiák szerint egészségtelen benne a kifelé fordítás. Nem is használtam úgy azt a kengurut amiben lehetne így hordozni.

Ugyan engem a háttal/kifelé tolás nem fenyeget mert irányíthatatlan a kocsink így, de nem hiszem, hogy ezért jobb lenne a kapcsolatom a gyerekemmel. Az, hogy nézelődik, és nem lát, az egy dolog, ha megijed, akkor is ha lát, előbb sírva fakad, és az ölembe mászik. A kocsiban is ezt tenné/teszi ha fél. Dumálni ritkán szoktunk, mert tojik a fejemre, érdekesebb az autó a kutyák...

Ezek után az lesz a következő, hogy 5éves koráig cipeljem is, mert sérül a lelke...

2010. szept. 13. 15:34
 8/17 anonim ***** válasza:
71%

Ne haragudj, kérdező, de méltatlan hozzád ez a hangnem. Mi jogosított fel téged rá, hogy más gyerekét fattyúnak nevezd, egy teljesen normális hangnemű válaszolót meg okoskodónak és idiótának, a többiről nem is beszélve? Nem nekem írtad, nem én vagyok az a válaszoló, de minden normális és segítőkész válaszolón evében sértve érzem magamat.

Magadat minősítetted a legutóbbi kommenteddel. :-(

2010. szept. 13. 15:38
 9/17 anonim ***** válasza:
62%
Bakker, mi is úgy nőttünk fel, hogy bámultunk kifelé a babakocsiból! Ezek szerint mindannyian rosszul fejlődtünk...
2010. szept. 13. 15:42
 10/17 anonim ***** válasza:

Ami pedig azt illeti, nem mindegy melyik oldalon állunk, most mamami, vagy a másik normális tábor, SZR ANYÁK vagyunk:d

Az egyik ezért a másik azért. Sír az egyik tábor ezért, a másik azért. Az egyik a régi idők korszerűsítését, gyerek--barátabb verzióját követi, a másik a pihent 21.századi nagyon kutatott, megfigyeltet. Nem mindegy.

Kérdező: az a fattyas megjegyzés erőss volt, a válaszolód nem mondott semmi olyan bántót, amire így kell reagálni. Ő az a tábor, mi a másik.

2010. szept. 13. 15:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!