Ne legyen a gyerek kifelé nézve a babakocsiban?! :D
most találtam egy másik kérdésnél ezt a linket, ezt azért már nagyon nagyon túlzásnak találom!!! Még hogy a gyerek fejlődésére káros hatással van, ha kifelé néz a babakocsiban!!!??? Ekkora baromságot már régen olvastam és szerintem mindennek van határa!!! Erre a mamami.hu-ra se megyek fel többet, ha ilyen ostobaságot képesek terjeszteni!
"A negyedik" vagyok:
csak annyit tennék hozzá, hogy előbb tanulj meg olvasni, ugyanis nem azt írtam, hogy 'itt okosKodj', hanem hogy 'itt okoSODJ'.
Ez a két szó nem ugyanazt jeleni ám.
Ja és a 'fattyam' egy imádnivaló, boldog baba, bár tudom, erre nem vagy kíváncsi, de nagyon jól megy neked a mások lenézése, főleg, ha picit máshogy nevelik a babáikat, mint te.
Nekünk ilyen is és olyan is van, már mint babakocsi. Mivel a nagy amit állítani lehet előre és hátra, nem fér be az autóba vettünk egy kisebbet. Az viszont csak előre néz (egyébként az összes ilyen kisebb babakocsi kifelé néz, bár ez is olyan hogy éppen csak befér az autóba). Úgyhogy vásárláshoz kiránduláshoz ezt használjuk, mert muszáj. Viszont azt túlzásnak tartom hogy egy ilyen babakocsi miatt bármiben is sérülne vagy hiányt szenvedne egy baba. Nem a séta alatt kell kialakítani a kötődést a gyerekkel, arra ott az egész nap.
Viszont a hordozót nem tartom jónak semmilyen formában. Nekünk nincs is.
Mióta a babám nyitott a világra és ül, azóta nem is ül meg velem szembe, mert nézelődni akar. Az jobb, hogy kidugja oldalt a fejét?:D
Séta közben nézelődik, a külvilággal ismerkedik, nem engem néz, és én gyakran beszélek hozzá így is.
Szóval a britek megint unatkoztak:)
Részben egyetértek a cikkel.
De szerintem nem kell ilyen komolyan venni a dolgot. Én inkább attól vagyok "kiakadva", hogy újszülött vagy egészen pici babákat tolnak úgy, hogy azok előre néznek. Szerintem nekik nem tesz jót, ha nem látják a szüleiket, de egy 6-7 hónapos babának nem lesz semmi baja attól, hogyha menetiránynak megegyezően ül.
De szerintem a cikk elsősorban azokra a szülőkre gondol, akiknek kifelé néz a babájuk a babkocsiban és nem is kommunikálnak vele.
Mert én is beszélek hozzá, de sok olyat látok, aki rá se hederít a gyerekre...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!