Miért ül még mindig babakocsiban egy ekkora gyerek?
Kaptátok már meg másoktól ezt a kérdést (beszólást)?
Mekkora volt ekkor (kor, kb. magasság, kg)?
Hogy reagáltatok?
Én màr sokszor gondoltam ezt magamban. Főleg amikor az ovis gyereket hoztàk babakocsiban minden reggel.
??? 3 évesen nem képes sétàlni??? Vagy anyukànak ez a legkényelmesebb??? Szerintem nagyon durva 3 év feletti gyereket tologatni.
Persze ha bàrmi testi fogyatékossàga van az màs,de az meg làtszik,hogy nem véletlenül van babakocsiban.
Szerintem 1,5 max 2 éves korig oké a babakocsi.
1,5? Ez komoly?
18 hónapos korig kell elindulnia egy egészséges gyereknek! Ha pár lépést tesz csak a lakásban, akkor már babakocsiban se üljön?
Te is azok között lehetsz, akik az egy 1,5 éves magasságával rendelkező 1 évesemre beszólnak.
Ez relativ.
Itt, Londonban, 3-4 eves gyerek is siman babakocsiban van. Tudjatok miert? Mert pl mig egyik boltbol a masikba elerunk gyalog az 1,5 ora. Bemenni a belvarosba 1 ora. 4 metro atszallas. Es ez nagyon faraszto egy ksgyereknek, plusz draga az utazas, tehat ha bemegyunk a varosba akkor nem 20 perce megyunk, hanem szinte egesz napra, es ha a gyerek elfarad, akkor tud pihenni. Nem beszelve arrol, hogy en meg a kocsira, kocsiba tudom akasztani a cuccokat. Az ido nagy reszeben a kocsi mellett megy, de aztan pihen benne.
Viszont, ha otthon, Csajágaröcsögén elgyalogol valaki az ovodaig ami 10 perc, na akkor en sem ertem miert kell a babakocsi egy 3 evesnek.
Tegnapelőtt babakocsiba ültettem a 3 éves lázas lányom, úgy mentünk orvoshoz. Olyan nagyon egyszerű esernyő kocsink van, nem dönthető, kupolája sincs, csak ülni lehet benne. És milyen jó, hogy van ez a kocsi!
Az óvodából alig tudtam ölben a buszhoz cipelni a gyereket, csomagokkal a kezemben. Egyértelmű volt, hogy visszük a babakocsit a dokihoz. Szerencsére nem szólt be senki, próbálta volna meg!
A barátnőmnek viszont beszóltak, mert a 6 éves lányát, akinek felvágták a talpát, a kistesó esernyőkocsijában vitte kötözésre. A kötözködők meg nem látták a nagy fehér kötést a kislány lábán.
Ezer és egy oka lehet, ha babakocsiba kényszerül egy nagyobbacska gyerek. Ha nincs autó, mint pl. nekünk, nagyon hasznos a babakocsi. A szatyrokat is rá lehet akasztani és akár üresen is lehet tolni, ha a gyereknek mégsincs rá szüksége.
1# vagyok,ne haragudj kérdező,de az,hogy az 1 éves gyereked 1,5 évesnek néz ki az egy dolog. A fiam 95cm és 14 kg volt 1 évesen. Akkor??? Ez igazolja majd, hogy 5 évesen is tologassam???
2 éves korig minden gyerek megtanul jàrni. Akkor miről beszélünk?
Az ha valaki sérült, akàr tartós akàr àtmeneti,az teheti indokolttà a babakocsizàst, bàr azt is meg lehet oldani màsképp ha nagyon akarom...de ugye sokan nem erőlködnek.
Ez kényelmes megoldàs az a baj. 2 évesen a gyerek meg tud kismotoron nyuszin közlekedni, tehàt a lassúsàg az nem kifogàs. Az meg màsik kérdés,hogy pl az első gyerekkel hova is kell sietni folyton hogy nem érek rà sétàlgatni vele??? Ha többedik akkor esetleg lehet segìtség a babakocsi,de érdekes,hogy a harmadik babànk születik,de mégsem kell a kicsivel folyton rohannom sehova. Szervezés kérdése minden.
Igen, simán lehet sétálni egy másfél éves gyerekkel, ha ráér az ember.
Nálunk nemsokára két éves a gyerek, hamar megtanult menni, imád szaladgálni stb. Ha neki kedve van hozzá! Volt hogy lementünk a boltba és oda-vissza cipelhettem a a fenekét, mert nem akart sétálni, és ez egyre gyakrabban van így.
Már gondolkodtam, hogy elrakom a babakocsit, de meggondoltam magam, mert ha nem akar jönni, mit csinálok vele? Ha haladni akarok vinnem kell, ahhoz meg már nehéz, hogy kézben cipeljem a gyereket, meg a csomagokat.
Ha ő sétál, meg kell állni minden bokornál, falevélnél.
Szóval biztos mindenkinek megvan az oka rá, miért csinálja úgy a dolgokat ahogy....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!