Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babakocsik, hordozók » Miért ül még mindig babakocsib...

Miért ül még mindig babakocsiban egy ekkora gyerek?

Figyelt kérdés

Kaptátok már meg másoktól ezt a kérdést (beszólást)?

Mekkora volt ekkor (kor, kb. magasság, kg)?

Hogy reagáltatok?

2016. szept. 10. 12:17
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
48%

Én màr sokszor gondoltam ezt magamban. Főleg amikor az ovis gyereket hoztàk babakocsiban minden reggel.

??? 3 évesen nem képes sétàlni??? Vagy anyukànak ez a legkényelmesebb??? Szerintem nagyon durva 3 év feletti gyereket tologatni.

Persze ha bàrmi testi fogyatékossàga van az màs,de az meg làtszik,hogy nem véletlenül van babakocsiban.

Szerintem 1,5 max 2 éves korig oké a babakocsi.

2016. szept. 10. 12:23
 2/30 A kérdező kommentje:

1,5? Ez komoly?

18 hónapos korig kell elindulnia egy egészséges gyereknek! Ha pár lépést tesz csak a lakásban, akkor már babakocsiban se üljön?

Te is azok között lehetsz, akik az egy 1,5 éves magasságával rendelkező 1 évesemre beszólnak.

2016. szept. 10. 12:33
 3/30 anonim ***** válasza:
80%

Ez relativ.

Itt, Londonban, 3-4 eves gyerek is siman babakocsiban van. Tudjatok miert? Mert pl mig egyik boltbol a masikba elerunk gyalog az 1,5 ora. Bemenni a belvarosba 1 ora. 4 metro atszallas. Es ez nagyon faraszto egy ksgyereknek, plusz draga az utazas, tehat ha bemegyunk a varosba akkor nem 20 perce megyunk, hanem szinte egesz napra, es ha a gyerek elfarad, akkor tud pihenni. Nem beszelve arrol, hogy en meg a kocsira, kocsiba tudom akasztani a cuccokat. Az ido nagy reszeben a kocsi mellett megy, de aztan pihen benne.

Viszont, ha otthon, Csajágaröcsögén elgyalogol valaki az ovodaig ami 10 perc, na akkor en sem ertem miert kell a babakocsi egy 3 evesnek.

2016. szept. 10. 12:34
 4/30 anonim ***** válasza:
78%

Tegnapelőtt babakocsiba ültettem a 3 éves lázas lányom, úgy mentünk orvoshoz. Olyan nagyon egyszerű esernyő kocsink van, nem dönthető, kupolája sincs, csak ülni lehet benne. És milyen jó, hogy van ez a kocsi!

Az óvodából alig tudtam ölben a buszhoz cipelni a gyereket, csomagokkal a kezemben. Egyértelmű volt, hogy visszük a babakocsit a dokihoz. Szerencsére nem szólt be senki, próbálta volna meg!

A barátnőmnek viszont beszóltak, mert a 6 éves lányát, akinek felvágták a talpát, a kistesó esernyőkocsijában vitte kötözésre. A kötözködők meg nem látták a nagy fehér kötést a kislány lábán.

Ezer és egy oka lehet, ha babakocsiba kényszerül egy nagyobbacska gyerek. Ha nincs autó, mint pl. nekünk, nagyon hasznos a babakocsi. A szatyrokat is rá lehet akasztani és akár üresen is lehet tolni, ha a gyereknek mégsincs rá szüksége.

2016. szept. 10. 12:36
 5/30 anonim ***** válasza:
16%
Egyetértek az első válaszolóval, szerintem is max. 2 éves korig oké a babakocsi.
2016. szept. 10. 12:39
 6/30 anonim ***** válasza:
20%
Szerintem föleg azért ültetik babakocsiba az ekkora gyerekeket, mert a szülönek igy kényelmesebb. Ennyire egyszerü. Pedig másfél évesen már simán sétálni lehet egy gyerekkel. Az enyémmel már hamarabb is lehetett.
2016. szept. 10. 12:42
 7/30 anonim ***** válasza:
73%
Ugy latszik itt ezek a begyoposodott agyuak akik nem jottek meg ki a falujukbol, nehezen fogjak fel, hogy bizony vannak nagy varosok, es ha valami ket orara van gyalog oda vissza, 5 savos autout menten, annyit ne, fog gyaloglni egy ket eves sem !
2016. szept. 10. 12:48
 8/30 anonim ***** válasza:
15%
Kérdező ha 18 hósan indul el,ott már azért van gond.A lányom 14 hós volt mikor elindult,kb.2 hétre rá már stabilan ment és futott.Azóta babakocsiban csak akkor ül ha egyedül megyek vele vásárolni,mert ha elfárad,nem tudnám egyszerre a csomagokat meg őt is cipelni.Sosem szerette a kocsit,azóta hogy menni tud,azóta meg pláne nem.Én max 3 éves korig tartom normálisnak
2016. szept. 10. 12:52
 9/30 anonim ***** válasza:
14%

1# vagyok,ne haragudj kérdező,de az,hogy az 1 éves gyereked 1,5 évesnek néz ki az egy dolog. A fiam 95cm és 14 kg volt 1 évesen. Akkor??? Ez igazolja majd, hogy 5 évesen is tologassam???

2 éves korig minden gyerek megtanul jàrni. Akkor miről beszélünk?

Az ha valaki sérült, akàr tartós akàr àtmeneti,az teheti indokolttà a babakocsizàst, bàr azt is meg lehet oldani màsképp ha nagyon akarom...de ugye sokan nem erőlködnek.

Ez kényelmes megoldàs az a baj. 2 évesen a gyerek meg tud kismotoron nyuszin közlekedni, tehàt a lassúsàg az nem kifogàs. Az meg màsik kérdés,hogy pl az első gyerekkel hova is kell sietni folyton hogy nem érek rà sétàlgatni vele??? Ha többedik akkor esetleg lehet segìtség a babakocsi,de érdekes,hogy a harmadik babànk születik,de mégsem kell a kicsivel folyton rohannom sehova. Szervezés kérdése minden.

2016. szept. 10. 12:52
 10/30 anonim ***** válasza:
72%

Igen, simán lehet sétálni egy másfél éves gyerekkel, ha ráér az ember.

Nálunk nemsokára két éves a gyerek, hamar megtanult menni, imád szaladgálni stb. Ha neki kedve van hozzá! Volt hogy lementünk a boltba és oda-vissza cipelhettem a a fenekét, mert nem akart sétálni, és ez egyre gyakrabban van így.

Már gondolkodtam, hogy elrakom a babakocsit, de meggondoltam magam, mert ha nem akar jönni, mit csinálok vele? Ha haladni akarok vinnem kell, ahhoz meg már nehéz, hogy kézben cipeljem a gyereket, meg a csomagokat.

Ha ő sétál, meg kell állni minden bokornál, falevélnél.

Szóval biztos mindenkinek megvan az oka rá, miért csinálja úgy a dolgokat ahogy....

2016. szept. 10. 12:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!