Ti nem akadnátok ki ha az 5 hónapos babátokat virslivel etetnék?
Figyelt kérdés
Pár napja párom szülei el akarták vinni a kicsit magukhoz mikor párom is ment segíteni munkálkodni,nem engedem el magam nélkül de mivel párom is ott volt nyugodtan engedtem el. Viszont amikor hazajöttel,olyan büszkén mondták h megevett a kicsi fél virslit.. Annyira dühös lettem.. De így is kultúráltan mondtam el nekik hogy egy 5 hós baba nem ehet ilyent.. és hogy a tudtom nélkül ne adjanak olyat neki amit én sem adnék.. Az volt a magyarázat hogy `De nincs semmi baja.. Mondtam hogy de még lehet.. Ráadásul hasfájós is szegény.. Mondtam páromnak hogy mégis hogy engedhette.. Ő kint segített az öccsének és az apja meg az anyja etették ezzel... Tápszer bébiételes baba tettem is neki be nyílván erre ilyenekkel etetik.. Párom is szól nekik és egyszerűen nem értik hogy neki még nem lehet ilyen éteét adni.. Azt hittem frászt kapok.. Mondtam is h többé nem megy ki nélkülem a fiam..2017. aug. 5. 20:28
21/23 anonim válasza:
Magyarországon, amikor hústartalomról beszélünk, a húsként feltüntetett hozzávalók a ranglétra legaljáról származnak, vagyis nem csirke- vagy pulykamellről, esetleg -combról van szó, hanem a csontról géppel lefejtett nyesedékről, ebbe aztán minden bele tud kerülni: inak, porcok, bőr, csont. Ezek a készítmények nem károsak, de nem is túl értékes tápértékforrások. Az nagyon helyes, hogy a kötelező, minimális hústartalmat 40-ről 50 százalékra emelik, de a legnagyobb változás az lesz, hogy ezekre a fenti húsmaradványokra nem lehet majd azt mondani, hogy hús.
22/23 anonim válasza:
Mondd el a nagyszülőknek, hogy a te családodban rettenetesen sok az allergiás, az összes unokatestvér véresre vakarta, magát az ekcémától... ez a hajlam pedig sajnos öröklődik, ezért a baba csak tápszert kaphat.
Csak sajnos nem fogják így se megérteni, hiszen "megette és nem lett baja". Kicsit később pedig "de úgy nézte!", mármint az ételt, amit a felnőttek ettek. Ezért aztán adtak neki is belőle. Ne engedd oda a gyereket, csak ha te is mész, és mondd is meg, hogy azért, mert félsz, hogy elcsábulnak és megint megetetik valamivel, amivel nem kellene.
23/23 anonim válasza:
De,kiakadnék!És nem azért,mert belehal a gyerek,hanem azért,mert az én gyerekem,és had csináljam úgy és azt,amit én szeretnék!Nekünk 3 gyerekünk van,és Apósommal álltam harcban nem egyszer!Én kerek-perec megmondtam Neki,hogy anno volt lehetősége 2 gyereknél(a Fiainál),hogy Ő hozza a szabályokat!Az én gyerekeimnél én teszem ezt,és ha nem tetszik,nem fogom elengedni a gyereke(ke)t.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!