Ti nem akadnátok ki ha az 5 hónapos babátokat virslivel etetnék?
Pfűűh én iszonyatosan kiakadtam volna úgyszintén!
Majd ÉN eldöntöm mit adok neki!és még azt sem tudod milyen minőségű volt az a virsli!
Huu engem már így felhúzott ez az egész ahogy csak ide leírtad :D :D
Nem engedném többet h nélkülem menjen a Gyerek oda hozzájuk,illetve még otthon magunknál sem bíznám rá!
Olyan jó h nálunk nincs ilyen,mivel tiszteletben tartanak minden döntést bármivel kapcsolatos is!
És azt sem értem hogyha küldtél bébiételt akkor h jutott eszükbe a virsli?Istenem....
Amúgy jól reagáltad le,lehet én nem lettem volna Ennyire higgadt!
Dehogynem, rettentően. És nem lett volna önuralmam ilyen szépen viselkedni.
Nem az a lényeg, hogy nem lesz baja, hanem, hogy ilyeneket az anyja dönt el, nem más. Többet nem lehetne nélkülem ott a gyerek.
Akkor nektek szerencsétek volt, ha csak ennyi történt.
Ha valami olcsóbb, szójás hulladékot kapott volna, most kínlódna szegény reggelig a puffadás miatt.
Nem értem az ilyen fogyatékos nagyszülőket. Csak azért adja a gyereknek, mert te nem adod. És egyáltalán nem érdekli, hogy milyen hatással van a picire.
Sajnos sok nagyszülő azt se képes agyilag felfogni, ha ételallergiás, és dafke teletömi túrórudival, aztán mossa kezeit, mikor puffadt a hasa, hasmenése van, tele a popsi kiütéssel, és sikít a pici a fájdalomtól.
Úgyhogy ha jót akarsz a gyereknek, akkor többé nem lesz lehetősége a nagyinak etetni a gyereket, akkor se, ha vérig sértődik.
De. Én alapból kiakadok, hogy az emberek adják a gyerekeknek a virslit. ízre oké, teljesen rendben van, de ha tudnák sokak, hogy mi van benne és hogy készül, egy életre elmenne a kedvük a virslitől. Az élelmiszertörvény már előírja, hogy 68%-os hústartalomnak kell lennie, de a maradék %-ban még mindig érdekes dolgok maradnak, gyomorforgató.
Mielőtt nekem esnétek, ezt azért tudom, mert egy gyárban vagyok MEO-s, ahol virslit is gyártunk..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!