Hogyan öltöztetitek fel 14 hó körüli babátokat ma? Szélben is kiviszitek sétálni?
Figyelt kérdés
Harisnyát adtam rá délelőtt, de elég jó idő volt!
Bp. környékén élünk.
2013. szept. 20. 13:44
1/3 anonim válasza:
15 hónapos a fiam. Rövid ujjú body, őszi pulcsi, bélelt nadrág volt ma rajta és őszi kabát. Nincs rossz idő, csak a szél fúj nálunk is, de füles sapkát adtam rá és már mentünk is.
2/3 anonim válasza:
Szia! Én harisnyat meg nem adtam a lanyomra. 14 honapos a lányom szintén! Mi minden nap megyünk ki, mert a 4 éves tesot hozzuk haza az ovibol ebéd előtt! Ma rovidujju body, vékony hosszúujju felső,pulcsi es őszi kabát volt rajta, es sapka! Ha elalszik a babakocsiban akkor egy vékonyabb pleddel takarom be!
3/3 anonim válasza:
Póló, vékony pulcsi, bugyi+babylegs vagy nadrág, zokni, cipő. Itthon így van kint az udvaron (17 hós). Mondjuk ő extrém módon nem fázós, a nadrágot is úgy kell ráerőltetni, ha rajta múlna pucér fenékkel császkálna 20 fokban is.
Mi egész nap kint vagyunk, gyakorlatilag csak ebédet főzni, enni, meg aludni jövünk be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!