Jogosan van bűntudatom, hogy csináljam hogy mindenkinek jó legyen?
Van egy 3.5 éves kislányom. Júliustól nem vittem oviba, mert amúgyis itthon vagyok mert várandós vagyok.
Eddig a nagy melegek ellenére is bírtam vele kint lenni az udvaron... De mostmár 36+4 hetes vagyok és nem bírok kint lenni csak 6 körül megyünk ki és 8-9ig kint vagyunk. Mamák dolgoznak, apa este ér haza.
Anyósom szerint bírnom kell a meleget is, mert a kicsi miatt nem érhető ilyen dolog a nagyot...és mi lesz később.Meghogy én még fiatal vagyok -bírni kell.
Anyukám meg azt mondja, hogy maradjak bent a hűvösbe mert a nagyobbnak sem jó ha kimegyünk ilyen melegben és játszhatunk bent is közösen. Természetesen normálisabb időben kimegyünk.
Mi lenne az aranyközépút?
Egyszerűen nem bírok kint lenni :( napközben alig van árnyék, a lányom meg összevissza szaladgál őt nem izgatja a meleg + ugye várja hogy játszunk ahogy csináltuk is még 1-2hete
Ki hogy oldotta meg?
Köszönöm a válaszokat.
Szerintem ez csak kötekedés!Mindenki úgy csinálja ahogy szeretné,és érzi
Ha rosszul vagy,ne menj ki!
Én még csak 4.hetes vagyok most,de 2 percre mentem ki melóból a 36 fokba,azt hittem összeesek.Van 2 gyermekem,de ekkora melegben ki nem viszem őket.Reggel én is hagyom őket aludni ekkora hőségben örülök,h tudnak aludni.Én pl.éjfélkor fekszem,5kor fent vagyok,kipattan a szemem,nem tudok aludni.
Amúgy irigylem azokat,akiknek otthon nem kell semmit csinálni,csak játszóra járni...😁Én napi 1szer vittem a gyerekeket.Ha nagyinál vagyunk,akkor szinte egész nap kint vannak,zárt kert van,nálunk meg csak csavargás jöhet,ha ki akarunk mozdulni,nincs kert.Ovi,bölcsiben kint vannak eleget.Meg szabadságaink alatt is kirándultunk mindenfelé.
Ha nem lesz ennyire meleg,majd kimentek.Nem kell ezen izgulni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!