Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Jogosan van bűntudatom, hogy...

Jogosan van bűntudatom, hogy csináljam hogy mindenkinek jó legyen?

Figyelt kérdés

Van egy 3.5 éves kislányom. Júliustól nem vittem oviba, mert amúgyis itthon vagyok mert várandós vagyok.

Eddig a nagy melegek ellenére is bírtam vele kint lenni az udvaron... De mostmár 36+4 hetes vagyok és nem bírok kint lenni csak 6 körül megyünk ki és 8-9ig kint vagyunk. Mamák dolgoznak, apa este ér haza.

Anyósom szerint bírnom kell a meleget is, mert a kicsi miatt nem érhető ilyen dolog a nagyot...és mi lesz később.Meghogy én még fiatal vagyok -bírni kell.

Anyukám meg azt mondja, hogy maradjak bent a hűvösbe mert a nagyobbnak sem jó ha kimegyünk ilyen melegben és játszhatunk bent is közösen. Természetesen normálisabb időben kimegyünk.

Mi lenne az aranyközépút?

Egyszerűen nem bírok kint lenni :( napközben alig van árnyék, a lányom meg összevissza szaladgál őt nem izgatja a meleg + ugye várja hogy játszunk ahogy csináltuk is még 1-2hete

Ki hogy oldotta meg?

Köszönöm a válaszokat.

2017. aug. 2. 09:54
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:
22-es válaszoló! Mikor alszik egy 3 és fél éves ha 9-kor ébred? 3 gyereket nevelek.. mind a 3 gyerek 2 éves korától napközben egy percet nem aludt már.Nulla alvás igény! Este 10-ig is fent csicseregtek/nek a mai napig,reggel keltünk mindig időben,főleg hogy 3-an vannak, a legidősebbet vittem oviba, fél 7-kor ébresztő volt...mikortól a nagy suliba járt, addigra megszületett a 3. is,én is keltem 6-kor,fél 7 kor a gyerekek, a pár hetes is,mert a szopival mindennel végeznem kellett mire indultunk a suliba oviba fél 8-kor... így élünk,így nőnek fel,még sem voltak hajlandóak delelni...vagy délután pihenni. Mivel nem alszanak,így az oviba se írattam be őket egész napra,ne kínlódjanak... szóval simán meglehet hogy egy 3 éves már nem igényli az alvást napközben.
2017. aug. 2. 18:24
 32/33 anonim ***** válasza:
Kérdező! Mint ha az én drága anyósomat hallanám :D istenem,az is egy tökéletes ember,igazi gladiátor,és ember állat,aki szerint ha nem olyan egy nő mint ő,az nem is való életre! :D Kössük már ki a mamákat most a 40 fokba egy villany oszlophoz,ha már ennyire bírni kell a meleget! Jah...vagy hogy ők már nem bírják? Mert öregek! A szájukat is be kéne varrni..
2017. aug. 2. 18:27
 33/33 anonim ***** válasza:

Szerintem ez csak kötekedés!Mindenki úgy csinálja ahogy szeretné,és érzi

Ha rosszul vagy,ne menj ki!

Én még csak 4.hetes vagyok most,de 2 percre mentem ki melóból a 36 fokba,azt hittem összeesek.Van 2 gyermekem,de ekkora melegben ki nem viszem őket.Reggel én is hagyom őket aludni ekkora hőségben örülök,h tudnak aludni.Én pl.éjfélkor fekszem,5kor fent vagyok,kipattan a szemem,nem tudok aludni.

Amúgy irigylem azokat,akiknek otthon nem kell semmit csinálni,csak játszóra járni...😁Én napi 1szer vittem a gyerekeket.Ha nagyinál vagyunk,akkor szinte egész nap kint vannak,zárt kert van,nálunk meg csak csavargás jöhet,ha ki akarunk mozdulni,nincs kert.Ovi,bölcsiben kint vannak eleget.Meg szabadságaink alatt is kirándultunk mindenfelé.

Ha nem lesz ennyire meleg,majd kimentek.Nem kell ezen izgulni!

2017. aug. 2. 19:57
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!