Szerintetek is rossz apa vagyok?
Nekem is nyaggatta a gyerek az apját, higy hadd igyon. Aztán vettem neki egy gyümölcsös alkoholmenteset. Abból ivott kb 1 dl-t, mert a többit nem kérte, de nagyon büszke volt magára, hogy apával sörözik. Amúgy meg azóta sem jutott eszébe.
De alkoholosat, ráadásul 2 dl körül nem kaphat. Jó, ha már történt, megtörtént. De legkózelebb ne adj neki.
Azért adtam neki mert én is voltam hasonló helyzetben. Gyerek koromban a szüleim mindent megtiltottak amit szerettem volna. A véga az lett, hogy fellázadtam, elszöktem otthonról, hazudtam arról, hogy hova megyek mert úgyis megtiltották volna (pl házi bulik, lányok stb). Emlékszem 11 éves voltam mikor kértem apa söréből és nem adott, másnap megvettem a boltban és megittam egy fél üveggel. A bolt vezetője ismert azt hitte apának kell. Ezt próbáltam elkerülni. Éppen ezért mindent megadok neki amit kér persze ésszerű kereteken belül.
Továbbra is hangsúlyoznám, hogy nem 2 deciliter hanem 2 centiliter. Akinek nem tiszta a mértékegység váltás: [link]
Én is 6-7 évesen nyaggattam apát, azt mondta jó kóstold meg de olyan mocsok keserű volt, 20 éves vagyok és még mindig nem szeretem a sört :D
Amúgy nyugodj meg szerintem 1-2x mindenki követ el olyat amivel kiérdemli a "rossz szülő" címkét, egy ilyen alkalom nem fogja ellensúlyozni a pozitívumokat de tényleg ne adj neki többet.
jajj már, mi baja lesz 1 korty sörtől? Az mondjuk nem oké, hogy azt mondtad, ne mondja el, ha nem szólsz semmit, lehet rég el is felejti és nem meséli el. Na de mindegy is már.
Aki meg az ALKOHOLMENTES ÍZESÍTETT sörből is 1 kortyot ad... magyarázd már meg lécci, miben más, mint egy limonádé... A sört utálom, sosem iszom, keserű, nem szeretem, de az ízesített 0,0ást szeretem, lime-menta a kedvenc, SEMMI sör íze nincs...
Itt nem az a lényeg h ennyitől nem lesz semmi baja, hanem az elv... Hogyha már ilyen kicsi korában kap vmennyi sört akkor mi lesz még utána. És sztem nem nagyon kéne rászoktatni egy gyereket arra h amint kinyög vmit vagy elég igeig könyörög vmiért az egybőb meg is kapja
Egyszer a kisujját nyújtja az ember, aztán meg az egész karja kell...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!