Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Szerintetek is rossz apa vagyok?

Szerintetek is rossz apa vagyok?

Figyelt kérdés
Ma együtt tévéztem a kisfiammal (7 éves) és mivel meleg volt egy üveg sört ittam tv nézés közben. A fiam vagy negyed órán át nyaggatott, hogy adjak neki is. Behoztam egy 0,3dl-es poharat és azt kb háromnegyedig töltöttem neki sörrel. Megbeszéltük, hogy ebből nem lesz rendszer és hogy ne mondja el a feleségemnek. Persze amint lehetősége volt rá rögtön azzal kezdte, hogy "apa adott sört" elmagyaráztam a feleségemnek a történteket és szerinte felelőtlenség volt adni neki és nem vagyok túl jó szülő. Szerintetek?
2017. júl. 29. 21:33
1 2 3 4
 11/40 anonim ***** válasza:
31%
Igen!
2017. júl. 29. 22:11
 12/40 anonim ***** válasza:
45%
Dehogy vagy. Ennyitől semmi baja nem lesz. Ízlett neki?
2017. júl. 29. 22:23
 13/40 anonim ***** válasza:
64%
Az én 6 éves lányom is nagyritkán belekortyol a citromos sörbe, semmi baja nem lesz tőle, mit kell mindent túlaggódni? Én is ittam a sör habját gyerekkoromban apám korsójából, mégsem lettem alkoholista. Túl van aggódva az egész, ettől nem vagy rossz apa.
2017. júl. 29. 22:27
 14/40 anonim ***** válasza:
60%

Nem vagy az és azért nem mert a feleségednek sikerült bogarat ültetnie a füledbe az apai felelősségeddel kapcsolatban.

Látod, ahogy előttem leírták, hogy ez nem volt normális dolog. Emberek vagyunk. Szerencsére nem tettél olyat, amitől különösebb baja lett volna. De okulj ebből és ne tedd ezt még több évig :)

2017. júl. 29. 22:28
 15/40 anonim ***** válasza:
69%

0,3 dl háromnegyede alig több,mint 2 cl.

Egészségetekre 😊

Ettől még nem vagy rossz szülő,de azt én sem bírom elviselni,ha arra buzdítják a gyerekemet,hogy el ne mondd anyádnak!

2017. júl. 29. 22:32
 16/40 anonim ***** válasza:
23%

Én az 50 kilómmal már 1 nagyfröccstől is kellemesen bódult vagyok.

Egy feleekkora 7 éves simán hasonló állapotba kerülhet 2 deci sörtől.

Arról nem is beszélve, hogy nem tudjuk milyen sör, lehet magasabb alkoholtartalmú is.

Egyébként elvből nem adnék. Megnyalhatja a habját, vagy kortyolhat egyet, hogy érezze, hogy keserű, és majd nem kér többet. Ha viszont egyszerre többet iszik, bódult lesz, megszokja az ízét, kellemes érzést társít hozzá, és legközelebb is kunyizni fog..

2017. júl. 29. 22:40
 17/40 anonim ***** válasza:
84%

Amúgy ti tényleg nem tudtok olvasni? 0,3 dl írt, nem 3 dl, az azért tényleg durva lett volna. De csak egy feles pohárba töltött, nem is tele.

Igazából tényleg meg kell tanulnia a gyereknek, hogy vannak dolgok, amit tényleg nem kaphat, akárhogy szeretné. De megkóstolta, na bummm. Amúgy nem hiszem, hogy ízlett neki, nem fog mostantól rájárni a hűtőre sörért. Ennyitől meg egyáltalán nem vagy rossz apa. Talán kevésbé következetes vagy megfontolt, de rossz semmiképp. Arra tényleg nem kellene biztatni, hogy titkolózzon az anyja előtt, de neki se kellett volna kiakadnia. Mondjuk nem tudom mennyire akadt ki.

2017. júl. 29. 22:51
 18/40 anonim ***** válasza:
86%
Mindamellett hogy én nem adtam volna és nem értem miért nem lehetett egyszerűen nemet mondani neki, könyörgöm olvassátok már el, nem 2 dl-t adott hanem egy 3 centes pohár kétharmadát. A kérdező sem hülye, hogy megitat 2 dl sört egy 7 évessel az ég szerelmére! Másrészt azt nem kellett volna külön mondani az anyukának, mert ennyitől egy ekkora gyerek csúnyán berúgott volna.
2017. júl. 29. 22:52
 19/40 anonim ***** válasza:
68%
Igen, inkább azt ne mondd, hogy ne mondja el az anyjának. Ez sokkal rosszabb.
2017. júl. 29. 22:53
 20/40 anonim ***** válasza:
39%
Tök mindegy, hogy mennyit adott. Alkoholt adni kisgyereknek nem normális dolog.
2017. júl. 30. 00:05
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!