Mondott már olyan dolgot a gyereked, ami ijesztő volt?
Nálunk a plafonnézés volt:
Egyik, amikor babakorában (velem szemben félig ült) a plafonon(felettem/mögöttem) mintha egy mozgo pontot kovetett volna a szémével, lassan vonult a tekintete, kértem hogy nézzen rám, akárhogy szoltam nem reagált, hanem követte tovább, a plafonrol lefelé és megállt MELLETTEM a tekintete. Aztán végre rám nézett.
Másik, amikor kb már hányásszinten sirt amig a kapkodásban a tàpszerrel szerencsétlenkedtem (elejtettem, ujat kellett forralni keverni..) közben azon agyaltam, uristen lassan levegőt sem kap a sirástol, erre mit hallok? Csend. Aztán elkezd nevetni, majd gurgulázon kacagni amennyire még nem is hallottam. Bemegyek a tápszerrel, csak nézek, mi van..a plafon felé kalimpál és nevet. Aztán észrevett és elcsendesedve bámult.
Nagyobb korában nem lát semmit, ez biztos.
Még annyi volt csak eddig, hogy kb 1-2 évesen mikor kérdeztem tőle mi volt előző életében, érdekes volt a reakcio. Hirtelen gyorsan nagyon közel jött hozzám, szinte összeért az orrunk a szemembe nézve egy hatalmas örömteli mosolyt kaptam. Azert sem tudom értelmezni, mert ilyen reakciot soha nem vált/ott ki semmi belőle.
baratnomekkel beszalltunk a liftbe,5 eves kisfiuval.elso emeleten eljezdte rangatni az ajtot hogy azonnal szalljunk ki mert a bacsi csunyan nez ra..honapokig gyalog kelett menni a hatodikra..
a lifttel amugy valami nagyon nem vokt rendben 3 alkalommal rekedt bent valaki..
Szia. Nem a gyerekem de van két öcsém és pfuuuu:D Regen kis koromban egy para házban éltünk. Valami nem hagyott nyugodni folyton nezett valaki...Lerajzoltam anyanak. Akkor mar mindd a 2 ocsem volt (10 eves voltam) Az egyik ocsem a legkisebb nem tudom par honapos volt. Mindig almodtam, hogy az a valaki be megy a legkisebb ocsem szobajaba, es amikor almomban benyitott mindig horrorfilmbe illoen sikitott.
masik: Az ocsem akkor 3 eves szvl meg pont latja ezeket. Sajnos a nagymamam meghalt. Levagtak a labat mert lebenult bal oldalt. Utana par nappal meghalt. Az ocsemmel nagyon keveset volt mert 8 év kulombseg van a masikkal 10. Amikor meghalt 4 nappal utana para dolog tortent. Apa es az ocsem egyutt alszanak. Az ocsemet valaki meg akarta olelni de o ellokte magatol. Apa azt mondta a plafonrol jott. Azt mondta egy nagy bogar volt aki fehervolt de atlatszo. Osszerakott 2 kepet. Anya mutatott neki egy homalyos szellemet es egy angyalt. Azt mondta olyan volt mint az a ketto.
Azota azt hajtogatja, hogy NAGYI ITT VAN... Kozben azt se tudja, hogy halott...:/ NEM KITALALT!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!