Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » És a te gyereked mennyire hangos?

És a te gyereked mennyire hangos?

Figyelt kérdés

Sógoromék gyerekei borzasztó hangosak, rengeteget ordítanak, sikítanak, bömböltetve hallgatják a zenét és rá se hederítenek ha valaki szól, hogy halkabban... mármint mi a feleségemmel és a nagyszülők. A szülők gondolom megszokták, mert őket nem hatja ez meg. Én meg kiakadok, mert nem csak az ő gyerekeiket látom, hanem másokét is, és érdekes módon, más gyerek tud viselkedni.

Óvodában persze ügyesek mindketten, de otthon, nagyszülőknél nincsenek korlátok. Szerintem pedig normálisan viselkedni gyerekként is szükséges. Velem van a baj?

2017. máj. 14. 21:55
 1/6 anonim ***** válasza:
60%
Látszik,hogy nincs gyereked! Igen,a gyerekek hangosak,de baromira.Nrkrm is van két fiam.Utcán azért viszonylag normálisan viselkednek meg csendben vannak,de ha összevesznek; vagy nagyon belehevülnek a játékba akkor aztán megy az ordítás,vísítás rendessen.Hiába szólok rájuk.z nem ezen múlik vagy nem is tudom..néha hatásos pár percig,de asszem ez inkább életkori sajátosság.(3;1 évesek).Csak remélem,hogy egyszer eljut a tudatukig amit mondok nekik .
2017. máj. 14. 22:09
 2/6 kikicsajxi ***** válasza:
79%
Igen ez így van a gyerekek hangosak,de viselkedni ès nevelni őket tudni kell. Nyilván nem várhatod el egy 3-6 èv közötti gyerektöl hogy eggèsz nap csendben legyen de azèrt vannak ès legyenek is határok!
2017. máj. 14. 22:17
 3/6 anonim ***** válasza:
46%

Vond be őket..

Meseolvasásnál lehet meg sem mukkannak..

2017. máj. 14. 22:27
 4/6 anonim ***** válasza:

Azért ez nem ilyen egyszerű.Lehet,hogy normál hangon működnek,de egy olyan fülnek,aki nem szokott hozzá,sok..kerdes az is,hogy hanyan vannak,mennyi idősek..

Sajat csaladunkbol tudom,hogy minel tobben vagyunk,annal nagyobb az alapzaj..mert mindenki elkezd szépen lassan hangosabban beszélni(nem csak a gyerekek,felnottek is)..a zene bomboltetes mas tema,de az en gyerekeim is hajlamosak a hangoskodasra..hiaba tanitjuk őket,hogy meg kell várni mig a masik befejezi,stb..nekik ez meg nehéz..na meg azert is,mert harman vannak,kicsik es sok a mondanivalójuk.

2017. máj. 15. 09:28
 5/6 anonim ***** válasza:
90%
Meg csak 1 eves a fiam, de nagyon probalgatja a hangjat, nemtudom, hol latta, mert mi mindig halkan beszelunk egymassal, ot is csititgagjuk, vannak hatarok, szabalyok. Engem nagyonzavarmas gyerekenek hangoskodasa, remelem, sikerul megtanitani ndki lentebb venni a hangerot, de mar megertek mas szuloket.
2017. máj. 15. 13:21
 6/6 anonim ***** válasza:

Nálunk ilyen nincs, hogy otthon nincsenek korlátok. Otthon sem lehet bármit.

Ha épp jó kedve van, vagy belemerül a játékba, és sikogat, az nem zavar, viszont ha egyfolytában kiabálna, folyamatosan üvöltene, azt nem tolerálnám.

2017. máj. 15. 19:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!