Mit gondolsz a te gyereked erre mit válaszolna?
Az lenne a kérdésem, hogy mit gondoltok mit válaszolna a gyereketek, ha megkérdezné tőle valaki, hogy "Anya mit mond neked a legtöbbet?"
Ez egy személyes dologból jutott eszembe :)
A kérdésemet úgy is lehet értelmezni, hogy mit ismételgetsz neki a legtöbbet, mit hall a szádból egy nap aránytalanul sokat?
Melyik gyerekem ?
A 15 eves megvonna a valat, nekem mindegy tini vagyok ugysem figyelek ra gondolattal :-D
A 12 eves bociszemekkel nezne csak ram ertetlenul
A 6 evesen meg megsem hallana mert egyfolyataban beszel akkor is ha nem kell
:-D
Sejtelmem sincs...általában szóhoz sem jutok a nagy mellett, mert folyamatosan karattyol...4 és fél éves. Érdekes kérdés egyébként, reggel megkérdezem tőle, kíváncsi vagyok.
A kicsi még csak 7 hós, ő nem tud nyilatkozni...de valószínűleg a becenevét mondaná. :-)
2-es vagyok, megkérdeztem a 4 és fél évestől, a válasz (azt hittem megzabálom):
"Sokat mondod, hogy szeretsz és ügyes vagyok...meg, hogy hahó, ha nem figyelek. De ez buta kérdés, te sokat beszélsz."
De jó pofák :) Édesek
Nekem onnan jött, hogy van egy 4,5 évesem és egy éppen beszélni tanulóm, konkrétan most mondta ki az első szavát, amikor a kérést kiírtam.
A nagy állandóan leveti a zokniját itthon, mezítláb szeret lenni. Nekem ezzel nem lenne bajom, ha nem kellene attól tartanom, hogy felfázik. A napokban a kicsi ült az ölemben a nagy meg átszalad a másik szobába és a kicsi kiabálta neki, hogy "Zonniiiii" (=zokni)
Hát azt hittem elájulok :) Gondoltam is magamban, szegény gyerek elégszer hallhatta, ha ez lett az első szava :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!