Lehet rossz a "bőség zavara"? Ha annyi játéka van egy 2 évesnek, hogy tele a ház és a padlás is? Mit gondolsz, ha minden vásárláskor kap valamit a gyerek?
szerintem igen,lehet rossz.
azt vettem észre sok kisgyereken, akiknek annyi játékuk van, hogy nem tudja merre nézzen,hogy ők később már nem sok mindennek tudnak örülni, vagy csak igen értékes dolgoknak, de annak is csak úgy, ha többféle van persze.
tisztelet a kivételnek.
Ha minden vásárlásnál kap valamit, rettentően rászokik és nem győz anya irulni pirulni ha épp nem akar venni valamit és majd amit a gyerek rendez.
Egyébként a lelki világának sem tesz jót a bőség. Másrészt nem tanul meg örülni, vagyis rosszul fogalmazom, elfelejt majd örülni dolgoknak.
Nem tud vele mit kezdeni , sőt a fantáziáját sem fogja használni.
Nálunk is rengeteg játék van ,de 6-8kosárba szedem Őket és cserélgetem ,illetve kap időnként olyan játékokat is amit csak akkor köti le ha Ő maga találja ki mit lehet vele csinálni ,amíg kicsi volt, ilyen volt a flakon babbal töltve ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!