Akinek van elektromos fogkeféje válaszolna?
Figyelt kérdés
32 hónapos,5 éves és 8 éves gyereknek érdemes venni?nem zajos nem ijed meg tőle a kicsi?2016. aug. 21. 23:12
1/12 anonim válasza:
Az én lányom is kb 7 hónappal múlt kettő, amikor megkapta. Először nem engedte, nem akarta használni, aztán játékosan, bohóckodva sikerült a szájába tenni kb 1 hét alatt. Azóta csak azzal mosunk fogat. Én nagyon örülök, mertbekkora gyereknek nagyon nehéz alaposan megmosni a fogát, ezzel pedig nagyon alaposan meg tudom mosni. Én szebbnek is látom a fogait.
2/12 anonim válasza:
Nálunk a legkisebb 5 éves, lassan egy éve elektromos kefével mossa a fogát.
3/12 A kérdező kommentje:
köszönöm:)
2016. aug. 21. 23:43
4/12 anonim válasza:
Nálunk 4 és 6 éves,elektromosuk van, szeretik. :)
5/12 anonim válasza:
Nalunk meg nincs 2 a gyerkoc. Nem ijed meg tole, a ferjemmel nekunk is elektromos van.
6/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat!
2016. aug. 22. 10:41
7/12 anonim válasza:
Én ha csak elektromosat használok, egyre sárgábbak lesznek a fogai főleg belül
8/12 anonim válasza:
7-es, az hogy lehet? Milyet használtok?
9/12 anonim válasza:
Márkát nem látom, de dm-ben vettem, maci van rajta és a hasán az indító gomb.de a feje ill sörték kétlem hogy nagyban különböznének a nagymárkásaktol. Annyira ínyvédő, hogy szerintem a fogakat sem surolja, csak simogatja.egymás után rakodnak le a lepedékek a fogra napok alatt, és fényben nagyon jol látszik hogy itt ott, itt is ott is, sárgák a fogai.
Míg rendes gyerekkefével mosva kb 2-3. nap múlva olyan fehérek lesznek hogy a fényképeken úgy visszaveri a fényt, mint a reklámokban úgy csillog.igaz, akkor is ügyelni kell pl amikor a rágokat mosom, hogy szeret ráharapni a kefére igy ott mindig kevésbé sikerül megmosni, így a barázdákban sárga.
De ha kibújnak majd az igazi fogai, úgy is viszem fogorvoshoz barázdazárásra.
10/12 anonim válasza:
*(a barázdazárást azért tartom kiemelten fontosnak, mert nekem felnőtt koromra egy lyukas fogam nincs, viszont a barázdákban szuvasodik, és egyik rágófogam ez miatt tört ketté és esett ki a fél fog, meg tömni is kell fent.a fogpótlásrol még nem érdeklődtem.de mindez megelőzhető lett volna szerintem.igaz nem egyszer mentem fogkő-fogszuvasodás-leszedésre, de azzal zománcot is sértenek és alig van doki aki alapos, szóval otthon tükörben látni is hogy csinált valamit, nem csak károkat okozott(ínyfelsértése, stb))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!