Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » A te gyereked naponta hányszor...

A te gyereked naponta hányszor sír?

Figyelt kérdés
Az enyém kb 10 percenként minden miatt, 3 éves. Nem túlzok. Már kínomban mérem, hogy ne kapjon el az ideg.
2017. máj. 12. 12:58
 1/7 anonim ***** válasza:
A nagyobbak,van,hogy egy hétig sem sírnak,a kicsi kb.2 naponta sír,de akkor is max 1-2-szer.Azt nem számolom,ha betegek vagy fáj valmijük,akkor nyílván többször. Két 3 éves kislány és egy 1,5 éves kisfiú.
2017. máj. 12. 13:11
 2/7 anonim ***** válasza:
Egy 3 éves lányom van, max egyszer, de az is általában már akkor ha fáradt.
2017. máj. 12. 13:13
 3/7 anonim ***** válasza:
79%
3 és 1 évesem van, néha olyan, mintha egész nap sírnának...a nagyobb a hisztisebb, sírósabb (kislány). Szó szerint mindenért sír. A minap fél órát bőgött, hogy pelust akar, mire megtörtem és ráadtam jött a fél óra bőgés a bugyiért...
2017. máj. 12. 13:37
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

A 4 éves fiam hullámokban sírósabb. Van olyan, hogy napokig nem sír, ha baja van, nyafizik egy kicsit, egyébként kiegyensúlyozott. Aztán jön pár olyan nap, amikor az az érzésem van, hogy vmi komolyan nem stimmel, elégedetlenkedik, sír, van, hogy üvöltve toporzékol. Mindig megvan az oka, hol az a baja, hogy izzad a tenyere, és nem tudja levenni a filctoll kupakját, hol pedig azért üvölt, mert az apukája le merte engedni a bicikli ülését.😊szval komoly problémái vannak. Azt már megfigyeltem, hogy egy-egy betegsége előtt gyakrabban sír.

A 2 éves kislányom átlag napi 1x. Ő most keverőzik bele a dackorszakba, nagyon próbálgatja a határait.

2017. máj. 12. 13:54
 5/7 anonim ***** válasza:
2,5 éves és nem szokott sírni, hiszti előfordul, de az általában toporzékolás, én azt sírásnak nem nevezném és szerencsére elég ritka is ez. Ma például még semmi sem volt D
2017. máj. 12. 15:21
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
11 hónapos kisfiam - lekopogom - csak az első 2 hónapban sírt, azóta egyre kevesebbet. Most már csak akkor, ha beüti magát. Hiszti az van, ha elveszem tőle a koszos papucsot pl., de nem jelentős.
2017. máj. 12. 20:42
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Nemsokára 2 éves kislány. Csak akkor sír, ha fáradt, és valamiért elhúzódik a lefekvés, vagy nagyon belemerül a játékba, és hirtelen tör rá a fáradtság. Esetleg ha elesik, és nagyon megüti magát, de alapból egy esés miatt nem sír, ha nem fájt nagyon.
2017. máj. 13. 15:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!