Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Augmentin szirup. Naponta...

Augmentin szirup. Naponta hányszor hány ml-t javasolt az orvosotok? Hány napig kellett adni?

Figyelt kérdés

Nekünk azt mondta a dr,h.minimum 5napig adjam.

Köszönöm a válaszokat!

#adagolás #Augmentin szirup
2013. ápr. 14. 16:58
 1/6 anonim ***** válasza:
7 napig kellett adom a kisfiamnak 2X2,5ml
2013. ápr. 14. 17:02
 2/6 anonim ***** válasza:
46%
Az antibiotikumot addig kell szedni amíg el nem fogy. Napi 2x5ml volt 4 éves.
2013. ápr. 14. 17:03
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
2x5 ml kellett adnom a 2,5 éves kislányomnak. Ha jól emlékszem, 60 ml lett a porból, így 6 napig kapta, amig el nem fogyott.
2013. ápr. 14. 17:32
 4/6 anonim ***** válasza:
61%

Pont tegnap fogyott el!

Az antibiotikum kúráknak az a lényegük,hogy addig kell szedni míg el nem fogy!

Ezt sajna én se tudtam korábban merthogy a doki nem tájékoztatott erről és én kezdő anyukaként abbahagytam mikor jobban lett a fiam!Két hét múlva vissza is esett a betegségbe elég durván!Krónikus arcüreggyulladással,hurutos köhögéssel!

3x 5 ml volt most az adagja

3 éves

2013. ápr. 14. 20:48
 5/6 anonim ***** válasza:

augmentin sziurup erosségtol fuggoen van amit 12 oránként kell szedni(2x,duo) és van, amit 8 oránként (3x 156mg és 312mg)...

mint 5 nap, ha nem mondott mást, még ha jobban is van a gyerkoc. utána nem kell menni ellenorzésre? akkor megmondják, kell e folytatni.

csak egy ovatos megjegyzés: nem kell mindig kiszedni az egész dobozzal. Attol fugg, milyen antibiotikum, mekkora gyereke, milyen az adagja, milyen a probléma.

ha pl. ugy jon, ki, hogy nagy kiszerelés az antibiotikum, de nagyon kicsi baba és kevés a napi adagja, akkor persze, hogy nem kell kiszedni az egész dobozzal, pl 2 hétig minek szedné, ha nincs oka rá, inkább árt.

ami fontos: nem szabad abbahagyni, ha már jobban van, de még tart az eloírt ido.

2013. ápr. 14. 22:20
 6/6 A kérdező kommentje:
köszönöm
2013. ápr. 15. 09:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!