Augmentin szirup. Naponta hányszor hány ml-t javasolt az orvosotok? Hány napig kellett adni?
Nekünk azt mondta a dr,h.minimum 5napig adjam.
Köszönöm a válaszokat!
Pont tegnap fogyott el!
Az antibiotikum kúráknak az a lényegük,hogy addig kell szedni míg el nem fogy!
Ezt sajna én se tudtam korábban merthogy a doki nem tájékoztatott erről és én kezdő anyukaként abbahagytam mikor jobban lett a fiam!Két hét múlva vissza is esett a betegségbe elég durván!Krónikus arcüreggyulladással,hurutos köhögéssel!
3x 5 ml volt most az adagja
3 éves
augmentin sziurup erosségtol fuggoen van amit 12 oránként kell szedni(2x,duo) és van, amit 8 oránként (3x 156mg és 312mg)...
mint 5 nap, ha nem mondott mást, még ha jobban is van a gyerkoc. utána nem kell menni ellenorzésre? akkor megmondják, kell e folytatni.
csak egy ovatos megjegyzés: nem kell mindig kiszedni az egész dobozzal. Attol fugg, milyen antibiotikum, mekkora gyereke, milyen az adagja, milyen a probléma.
ha pl. ugy jon, ki, hogy nagy kiszerelés az antibiotikum, de nagyon kicsi baba és kevés a napi adagja, akkor persze, hogy nem kell kiszedni az egész dobozzal, pl 2 hétig minek szedné, ha nincs oka rá, inkább árt.
ami fontos: nem szabad abbahagyni, ha már jobban van, de még tart az eloírt ido.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!