Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Hány darabos puzzlet tud...

Hány darabos puzzlet tud kirakni a 4 év alatti gyereked?

Figyelt kérdés

2 és fél éves, most először vettem neki puzzlet, csak egy kis 15 darabosat, erre elsőre kirakta. Lazán beforgatta magától a darabokat.

Nagyot néztem, azt hittem tanítgathatom majd, mint a formabedobósra.

Ez mennyire általános?

Fejlődésben vegyes egyébként, van ahol le van maradva, van, ahol előrébb tart, szóval nem gondolom zseninek, csak érdekel, hogy ez is egy olyan terület e, ami jobban megy neki.

2017. máj. 30. 17:33
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Barmennyit. Ugyanis nem a darabszam a lenyeg hanem a puzzle darabok nagysaga es a minta nehezsegi foka. Van 30 darabos amit en sem tudok kirakni, de van 60 darabos amit ovodas fiam kirak....
2017. máj. 30. 17:35
 2/13 anonim ***** válasza:
76%
1. vagyok, 2.5 evesen 20 darabossal kezdtunk, fa puzzle, egyedul kirakta. Mert Verdas volt :) De ha a Mona Lisarol adtam volna neki nem biztos hogy ment volna :)
2017. máj. 30. 17:36
 3/13 anonim ***** válasza:

Nálunk az oviban 250 db-os a legnagyobb, a nagycsopisokkal napi 1 órát ültünk felette egy esős héten tavaly és egy csütörtökre kész lett. Felnőtt nem nyúlt bele.

Egyedül a kicsi, 3 évesek is kiraknak kb 50 db-osat. :)

2017. máj. 30. 17:38
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem gyerekfüggő. Az enyém a 15 darabossal is megszenved, viszont összead, kivon, mert az érdekli. A kirakózást nagyon utálja.
2017. máj. 30. 17:56
 5/13 anonim ***** válasza:
3 éves lányom 15-20 darabos mesefigurásakat tud kirakni.
2017. máj. 30. 18:04
 6/13 anonim ***** válasza:

3 evesen 20 darabos

4 evesen 40 darabos

5 evesen 100 darabos

6 evesen 150 darabos

Az enyem szereti, raktam pl 5000 darabos tortenelni terkepet, volt mikor orakat ultem felette, idajott ranezett es siman berakta a darabokat a helyere. Csak neztem mint szamar a hegyen.

2017. máj. 30. 18:31
 7/13 anonim ***** válasza:
1,5 éves korában kezdett érdeklődni a puzzle iránt, kb. 2 évesen már 50 darabosokat rakott...most 100 dbost is ki tud (3 éves lesz júliusban) olyat is, amit előtte sosem rakott ki. de ez sem általános, mármint aki utál rajzolni, az sosem fog jól rajzolni..aki meg imád puzzlézni, gyorsabban ráérez. a lányom nagyon szereti.
2017. máj. 30. 18:44
 8/13 anonim ***** válasza:
64.
2017. máj. 30. 19:45
 9/13 anonim ***** válasza:

27 hónapos a lányom és a kedvence egy 30 darabos apró részekből álló mikiegeres ravensburger, simán kirakja 10 perc alatt. Általában 20-40 darabosakat veszek neki.

Gyakorlási lehetősége igazából nem sok van a kisbaba húga miatt, aki folyton szabotálja, így még azt sem lehet mondani, hogy biztos rá van kattanva és naponta órákat kirakózik. Jó, ha kétnaponta fél óra jut erre a célra :)

2017. máj. 30. 20:44
 10/13 anonim ***** válasza:
7es vagyok. az én lányom naponta több órát tölt puzzléval, remélem megnyugtatja ez azt a kedves hozzászólót aki lepontozott..mha naponta harom órát énekelnék neki akkor nyilván éneklésben lenne jó...ha naponta 3 órát biciklizne akkor meg abban. nem tudom mit kell lepontozni, de nyugodjon meg hogy biciklizesben es eneklesben benabb 3 evest még nem hordott a hatan a fold, mint az en lanyom. hozzateszem utolso, miota kiesteso van, nalunk is alabb hagyott a lendulet :)
2017. máj. 30. 20:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!