Mennyi idősen volt először "szerelmes" a gyereked, vagy akár te magad?
Természetesen itt még a gyerekkori, plátói szerelemre gondolok, ami maximum egy pusziban vagy kézen fogva sétálásban teljesedik ki.
Nem a kamaszkori, valós szerelemre gondolok.
En keson ertem, 10 evesen ereztemeloszor ilyet :) :) Oviban fiu barataim voltak inkabb de csak es kizarolag jatszopajtikkent neztem rajuk, azt sem tudtam akkor, hogy lehet mashogyan :)
Kisfiam 6.5 eves, most a "fuj-fuj lanyok" fazisban tart :) Ma panaszkodott nekem hogy a lany ovistarsai csikiztek ot es az egyik az olebe ult, hat teljesen meltatlankodva meselte :) :) En meg mosolyogtam magamban, hogy par ev mulva hogy fog ennek orulni! :)
Ja és a gyereknél.. bölcsiben van egy kisfiú, aki a beszoktatás alatt naponta párszor és utána néha (a gondozók szerint)falevelet ad a lányomnak az udvaron. Nem tudnak beszélni, a lányom nem is nagyon figyel rá, a levelet meg mindig továbbadja vagy eldobja.
A kissrác meg is akarta ölelni az elején párszor, de a lányom nem szereti, ha megölelik idegenek, ellökte a kissrácot..
Csak neki ad levelet a fiú. Valószínűleg ez csak szimpátia, de nagyon meglepődtem, hogy egy alig 2 éves ilyen szinten van, az én lányom meg egy fatönk szociálisan. Neki még barátja sincs, pedig lassan 3, és csak síró gyerekkel hajlandó osztozni, önként csak olyat ad ki a kezéből, ami neki nem kell. Szóval nemsemmi az a kissrác, beszélni sem tud, de már megkülönböztet gyerekeket és ajándékot is ad, pedig nem mondta neki senki.
Nekem nem volt ovis szerelmem, első osztályban (6 évesen) viszont nagyon szerelmes voltam a bátyám egyik osztálytársába :) Emlékszem mennyire odavoltam, hogy eljött a szülinapomra és kaptam egy plüssmacit.
Lányom még csak 2 múlt, nincs még neki ilyen. De a játszótéren van egy kisfiú, aki szerintem tetszik neki. Folyton követi mindenhova meg ölelgette is :D
Én már az óvodában kiválasztottam öt fiút, és felsoroltam anyukámnak, hogy a hét melyik napján épp melyikbe leszek szerelmes.
Kézen fogva is sétáltam az egyikkel, meg egyforma ruhát vettünk fel, és megbeszéltük, mi lesz az ebéd az esküvőnkön.
Én oviban nem voltam "szerelmes". Játszásiból sem. De elvileg egy fiú szerelmes volt belém :D.
Ami nálam a legkorábbi ilyen "majdnem-szerelem" volt, az olyan 10-11 éves korom környékén volt. Plátói volt.
Amúgy nincs gyerekem, de remélem, nem baj, ha így is válaszoltam, mert érdekel a téma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!