Az 5 éves fiam szerelmes a szomszéd lányba. Lehet hogy túlzásba esik?
Pffff, 5 évesen :D kicsit nem türelmetlen?
Egyébként meg fölösleges aggódni, 5 évesen mégis mi a fenét csinálhatnak a dominózáson kívül? :DDD
Jaj, ne aggódj! Én emlékszem, hogy 5-6 éves koromban igazi kis udvarlóm volt, aki megkérte a kezem az oviban és együtt jártunk! Virágokat szedett nekem és ajándékokat vetetett az anyukájával, majd rá 1-2 hónapra megunt és inkább a libikókát választotta. :D
Szerintem atomcuki ilyenkorban csajozni/pasizni, mert ez még annyira vicces vagy nem is tudom, hogy mondjam.. Nekem szép emlék, azóta sem felejtettem el a kissrácot, pedig még abban az évben külföldre költöztek. :D
21/L
Nekem is volt ilyen "kisbarátnőm" anno, még óvodában :) aranyos lány volt, és csinos is, persze hogy jóba akartam lenni vele.
És tök jól elvoltunk :) pillangót fogtam neki, játszottunk Torpedót, Ómega Vírust meg Repülő Harcost sokat, zenét hallgattunk (anno Halász Judit és Moho Sapiens volt a favorit) és abszolute jóléreztük magunkat! Aztán ahogy az lenni szokott, iskolánál megszakadt a kapcsolat :) :P
Ikreim fiúk 5.5 évesek és egy lányba voltak szerelmesek ment ám a harc köztük.
De olyan aranyosak voltak kiránsuláson kézen fogva sétáltak.
Amit a legszebb volt látni, a saját csokijukat a csajszinak adták, egyet meg elfeleztek kettem.
Olyan cukik ebben a korban :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!