Hány darabos puzzlet tud kirakni a 4 év alatti gyereked?
Figyelt kérdés
2 és fél éves, most először vettem neki puzzlet, csak egy kis 15 darabosat, erre elsőre kirakta. Lazán beforgatta magától a darabokat.
Nagyot néztem, azt hittem tanítgathatom majd, mint a formabedobósra.
Ez mennyire általános?
Fejlődésben vegyes egyébként, van ahol le van maradva, van, ahol előrébb tart, szóval nem gondolom zseninek, csak érdekel, hogy ez is egy olyan terület e, ami jobban megy neki.
2017. máj. 30. 17:33
11/13 anonim válasza:
az enyém 6évesen a 36 darabosat sem rakja ki, mert nem szereti (na jó, közösen 260-ast szoktunk), unokahugi 2,5 évesen a 54 darabossal is megbírkózot segítség nélkül.
12/13 anonim válasza:
2,5 evesen 64 darabost rakta,, de ot nagyon erdekli... 4 evesen kapott egy 1000 darabost azt rakosgatja.. 3 honapja dolgozik rajta kb 2 naponta..meg kb a fele hianyzik..:)
Ugyes a gyerkocod.. :)
13/13 anonim válasza:
Szerintem gyerekfuggo, illetve kicsit csaladfuggo is. Nálunk a nagymama es en is nagy puzzle fun-ok vagyunk. Anyám 80 évesen is kirak egy 1000-1500 darabosat. Én most épp egy 6000 darabossal elvezkedem. Lányom egész piciként már csont nélkül rakta a koránál sokkal nagyobbaknak ajánlott puzzlet. Most 8 éves, a 200 db-os max negyed óra neki, nem is köti le igazán, inkább az 500-1000 darabos az érdekes neki. Amúgy a tapasztalatom az, ahogy valaki előttem írta, hogy nem a darabszám a lényeg, hanem a puzzle darabok mérete és a kirakando kép. Jó játékot mindenkinek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!