Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Ti milyen anyának, feleségnek,...

Ti milyen anyának, feleségnek, nőnek, háziasszonynak tartjátok magatokat? Így külön-külön?

Figyelt kérdés

2017. jún. 12. 09:05
1 2 3 4 5 6
 51/57 anonim ***** válasza:
Igen, értem. Csak azt nem értem, miért nem léptek ezen túl. A kérdéssel amúgy semmi baj, nem kell leragadni ennél.
2017. jún. 13. 16:46
 52/57 A kérdező kommentje:

Nincs semmi bajom sem a transzvesztitákkal, sem a transszexuálisokkal, de könyörgöm ezt ne keverjük már bele.

És egyetértek utolsó, ne pörögjünk már ezen ennyire.

2017. jún. 13. 17:47
 53/57 anonim ***** válasza:

Anya:

Nem vagyok tökéletes. Igyekszem, bár szétszórt vagyok sokszor, és csúsznak be hibák. De a gyerekeim a legfontosabbak. 6 pont

Feleség (ja, az nem vagyok, csak élettárs): Önfejű vagyok, néha parancsoló, akaratos, és akaratos a párommal. Én szidhatom, viszont ha valaki más rosszat szól rá, arra ugrok :D 6 pont

Nő:

Az alakom messze nem tökéletes, 2 gyerek után, gyakran ingadozó súllyal... de adok magamra, igyekszem igényes lenni. Szex kb heti 3, a gyerekektől ennyire van idő és mód, de nem kell nyüstölni, és nem kényszer, nekem többre is lenne igényem.

8 pont

Háziasszony: Az nem vagyok, soha nem is leszek, egyszerűen nem vagyok az a típus, nem ilyen a szemléletem. Nálam a férfi is takarít, mosogat, egyenlő arányban, ebből nem adok lejjebb. 0 pont

2017. jún. 16. 17:29
 54/57 anonim ***** válasza:

Igyekszem...folyamatosan a jobbra törekszem, aztán vagy sikerül vagy nem.

Anyaság: Türelmetlen és túlaggódó vagyok, de egyébként nem tartom magam rossz anyának. Mindent megtennék értük és meg is teszem.

Feleség: Néha házsártos, de együttműködő vagyok és szeretem a férjem.

Nő: nem tartom magam csúnyának, de kimondottan csinos fajta sem vagyok.

Háziasszony: Igyekszem rendet tartani, szeretek takarítani, szeretem a ruhákat rendezni. Hááát, a főzésben nem vagyok a legügyesebb. Alapvetően a mai világban jónak tartom magam ezen a téren.

2017. jún. 16. 23:07
 55/57 anonim ***** válasza:

Anya:két fiam van (3 éves és 8 hetes). összességében jó anyának tartom magamat, büszke vagyok arra, hogy a nagynál többen mondták már (gyerekorvos, óvónő a beiratkozásnál - majd csak szeptembertől lesz ovis -, idegen a boltban, stb), hogy látszik mennyire sokat foglalkozom vele,(persze csak játékosan, semmit nem erőszakkal tanítva) mert korától jóval fejlettebb, jól nevelt gyerek. Ami viszont bánt, hogy amióta megvan a kicsi, egyrészt jóval kevesebb időm jut rá (tudom, hogy ez nyilvánvaló, de mégis bánt, amikor látom unatkozni) másrészt viszont türelmetlenebb lettem vele, amin igyekszem változtatni. 8 pont.

Feleség: szerintem maximálisan szerelme, társa, barátja vagyok a férjemnek, 10 pont.

Nő: nekem fontos a divat, fiatal vagyok(28) így a macinaci az utcán kilőve, alkalomtól függően egy tépett slim farmer, tornacipő, trikó a stílusom, de ha komolyabb helyre megyek, akkor is divatos alkalmi ruhát veszek fel. Alapsmink nálam csak szempillaspirál, többet még nem tartok szükségesnek, viszont pedikűr-manikűr-ápolt fogsor a gyengém. Alapból vékony vagyok, a mostani testemmel viszont még nem vagyok kibékülve, azért még látszik, hogy nemrég szültem, (pocak még van, löttyett comb, stb) ez a (kizárólag) női önbizalmamat lehúzza, de még így maradok remélem még egy jó darabig, hiszen szoptatok, szóval az aktív sport kizárt még. A testem miatt nőként magamra 6-7pontot adok.

Háziasszony:bár nem szeretek, de főzök minden nap, a takarítás a gyengém, hülyén hangzik, de engem kikapcsol, megnyugtat, a kupit meg nem bírom, így a ház mindig tip-top, sütni viszont utálok és soha nem sütök. 9 pont.

2017. jún. 17. 02:09
 56/57 anonim ***** válasza:

Anya: hát még gyakorlom a szerepet mert pici a baba :)

A feleség: hát ha 100 % a legjobb magamat olyan 70 % ra tenném.

Nő: nem vagyok az a cicababa típus de a koromhoz képest egész jó nőnek érzem magam! :)

2017. júl. 1. 16:27
 57/57 anonim ***** válasza:

Anyaként közepes

Feleség nem vagyok

Nőként borzalmas mivel ronda vagyok

Háziasszony nem vagyok.

2017. júl. 1. 17:03
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!