Ti milyen anyának, feleségnek, nőnek, háziasszonynak tartjátok magatokat? Így külön-külön?
Huha...
Én nem sminkelem magam,max egy spirál. Miért? Mert igénytelen vagyok,és nem nő. Ja nem,hanem mert nincs mit elfednem. Miért kéne színezett krém a képemre? Miért kéne rúzs vagy pirosító? Minek? Így ismert meg a férjem. Ő legalább nem ijedt meg az első szex után,mikor felkelt mellettem. Úgy gondolom megtehetem,hogy 26 évesen kér gyerek mellett várandósan ne sminkeljek,mert nincsen gáz fejem.
Körmöshöz nincs időm már eljutni,mert akihez jártam,lb három havonta van idöpontja üresen akkorra,mikorhogy nekem jó lenne. Most épp le is van kopva a sima lakkom,majd ma lemosom.
A nagyobb ovis,hiába vagyok itthon a picivel,őt viszem és nem hozom el délbe minden nap. Miért? Mert nem tudunk mindig csinálni valamit,nem tudom mindig lekötni. Azért minek legyen itt,hogy lesse a tv-t vagy játszon magába? Rengeteget kirándulunk,sokat vagyunk mamánál,ahol van kert is. Máskülönben az oviban felhőtlenül játszania hasznosabb,mint velem unatkoznia.
És köszönjük szépen,de a házasságunk tökéletes sok szex nélkül is. Ha egyeznek az igények,akkor nem probléma az,hogy nincs állandóan szex.
#1-es válaszoló:
Az nem von le a háziasszonyi értékeidből, hogy kiszervezed a munkát.
Pont a BB krémet nem az használja, akinek problémás a bőre. Az CC-t, vagy alapozót ken fel.
BB krém előnyei: egységesíti még a hibátlan bőrt is, hidratál, van benne fényvédő. Legalábbis is ezekért használom, nem azért , mert amúgy nem tudnék kimenni az utcára.
Kérdező: de, jól olvastam. A női mivoltoddal kapcsolatosan KIZÁRÓLAG a külsődről beszélsz: smink, gyanta, lakk, ruhák.
Egy nő nem egy öltöztetőbaba. Ha így lenne, akkor egy nőnek öltözött, sminkelt transzi is nő lenne. Vagy egy próbababa: festett, vékony, szőrtelen, divatos.
Azt tettem szóvá, hogy egy nő nem csak egy üres váz, és nem a külsejétől nő, de te csak és kizárólag arról beszélsz.
Igen tényleg csak külsőségeket írtam, mert abból indultam ki ha valaki rád néz az utcán, jó nőnek tart-e? Vagy ha te magad belenézel a tükörbe mit látsz? elégedett vagy magaddal?jó nőnek tartod magad? És igen, itt a külsőről beszélünk.
Mert a köztudatban ez van benne, hogy valaki attól jó nő, hogy szép az arca, jó az alakja, csinos a ruhája stb. Nem attól lesz jó nő valaki, h figyelmes, empatikus, türelmes stb. ezek belső tulajdonságok szerintem.
Akkor is furcsa ez nekem. Kizárólag a külsőről meg a szexről írsz, meg a külsőségekről: hogy néz ki a lakásod, hogy nézel ki te, hogy nézel ki és elég szexi vagy-e stb. Plusz persze anyaság.
Egy nőt ennél sokkal minden tesz. Nem a feneke feszessége, lába szőrtelensége vagy kirúzsozott szája teszi nővé. És legkevésbé sem értékmérő, hogy random idegenek elég dughatónak tartanak-e vagy sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!