Ti milyen anyának, feleségnek, nőnek, háziasszonynak tartjátok magatokat? Így külön-külön?
Én is reagálok, az álatlad leírtakra:
anya: egy gyereknek az a legfontosabb, h minél több időt töltsön a szüleivel, az anyjával. Én nem hiszek a minőségi idő divatos kifejezésben, véleményen szerint a rohanó társadalom hívta ezt a foglamat életre, mivel nem tudunk egyszerűen időt tölteni a gyermekeinkkel. Ami időt meg tudunk rájuk szánni, azt használjuk ki, és gyártsunk belőle minőségit. Én nem ezt az elvet vallom.
feleség: ezt nem tudom magyarázni, szerintem a szex rendkívül fontos része az emberek életének
nő: igen, mindekinek sminkelni kéne magát, egy kis alapozó, pirosító, rúzs, szempillaspirál csodákra képes, és nem több 5 percnél felrakni. A divatos ruha alatt nem a legújabb divatot értem, hanem ne járjunk kinyúlt, kibolyhosodott macigatyába.
háziasszony: ezt sem tudom jobban magyarázni, rend, étel, ruha, ez a 10-es
"anya: egy gyereknek az a legfontosabb, h minél több időt töltsön a szüleivel, az anyjával. Én nem hiszek a minőségi idő divatos kifejezésben, véleményen szerint a rohanó társadalom hívta ezt a foglamat életre, mivel nem tudunk egyszerűen időt tölteni a gyermekeinkkel. Ami időt meg tudunk rájuk szánni, azt használjuk ki, és gyártsunk belőle minőségit. Én nem ezt az elvet vallom. "
Ezek szerint Kolompar Dzsennifer 17 éves 3 gyerekes munkanélküli, hatosztalyos vegzettseggel,nulla munkaviszonnyal, egész nap Eszmeraldat nezve jó anya, hiszen 24/7ben a gyerekkel van. Szöges ellentétben mondjuk Dr. Nagy Anikóval, aki reggel 8tol 4ig dolgozik, mint ügyvéd, majd fél öttöl játszik, beszélget, foglalkozik a gyerekével. Igazad van
"feleség: ezt nem tudom magyarázni, szerintem a szex rendkívül fontos része az emberek életének"
Fontos, de ezek szerint nem lepődsz meg, ha majd a férjed felrekefel, mert te épp súlyos beteg/veszélyeztett terhes vagy hosszu idon keresztül.
"nő: igen, mindekinek sminkelni kéne magát, egy kis alapozó, pirosító, rúzs, szempillaspirál csodákra képes, és nem több 5 percnél felrakni."
Baromság. Nem kell sminkelni, ha valaki nem akar. Ha csak attol lesz valaki nő, ott már minden veszve van
"A divatos ruha alatt nem a legújabb divatot értem, hanem ne járjunk kinyúlt, kibolyhosodott macigatyába. "
A divatos ruha és a macinaci között azért van nem kevés átmenet
"háziasszony: ezt sem tudom jobban magyarázni, rend, étel, ruha, ez a 10-es"
Erre megoldás a takarítónő és a hazhozszallitas
"A divatos ruha és a macinaci között azért van nem kevés átmenet"
Igen, úgy mint a te példáid között is, de ha nem akarod megérteni, akkor ne értsd.
köszönöm a választ, várok még másoktól is.
Számomra a jó anya türelmes, figyel a gyerek igényeire, de nem rendeli alá magát teljesen. Tölt vele időt, de hagyja, hogy a gyerek másokkal/egyedül is lehessen. Támogató, nem kioktató, nem zsarnok, segít beilleszkedni a kicsinek a társadalomba félig tanítva a gyereket, félig tapasztalás útján.
Számomra a jó feleség igyekszik egyben tartani a családot, nem csak a férjére figyel, hanem a rokonokra is. Meghallgatja a férjét, jókat szexelnek, szeretik és támogatják egymást.
Számomra a jó háziasszony Brie a született feleségekből. Finom ételek, tip top rend, hangulatos otthoni légkör, nagy ünnepek és dús vendéglátás.
Számomra az igazi Nő nem a lyukat jelenti, de nem is a körmöket. Az ápoltságot, a harmonikus, esztétikus megjelenést, a kedvességet, lágyságot, erőt, teherbírást, finomságot, eleganciát, empátiát. Külsőre vékony, vagy arányosan telt, nem harsány megjelenés, letisztult, természetes, ápolt, illatos, karbantartott test, alkalomhoz illő ruházat. Nincs benne feltétlen a smink, a műköröm meg pláne.
Szerintem ennek a legkönnyebb eleget tenni, az anyaságnak pedig a legnehezebb, számomra az igényli a legtöbb befektetett energiát. Fizikailag és szellemileg is leszív a nap végére.
#Kérdező
Ott nagyon (!) komoly probléma van, ha egy nő, önmagát és nőiségét a sminket keresztül definiálja, ahogy te is csak ezt említed a nőiségedről, semmi egyebet.
Egyébként a mennyiségi idő SEMMIT nem számít. A mélyszegények 0-24-ben vannak együtt a gyerekeikkel, meg lehet nézni annak hasznát és eredményét.
A minőségi idő nem "kitalált" valami, legfőképpen nem a társadalom által.
26.-nak nem tudom mire gondolssz olvasd végig a kommentjeimet.
27.-nek természtesen nem arra gondolok, h valaki egész nap ül a gyerekkel a tv előtt és az milyen jó. Hanem arra, h manapság sajnos nem jut elég idő a gyerekre, és ezt minőségi proramokkal akarják a szülők kompenzálni. Pedig szerintem nagyon fontos, h kellő időt töltsünk együtt, amiben benne vannak a minőségi proramok, a játékok, a beszélgetés és az ülünk együtt a tv előtt is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!