Ti milyen anyának, feleségnek, nőnek, háziasszonynak tartjátok magatokat? Így külön-külön?
Anyának jónak tartom magam. Nem a többieket nézve, hanem a gyerekem boldogságát és kiegyensúlyozottságát nézve.
Feleségnek már kevésbé, mert bár szerelemben, boldogságban élünk és foglalkozunk a közös pillanatokkal, kevés figyelem jut a páromra és ezen javítanom kell.
Nőnek? Hát épp viaskodok magammal, a női mivoltomat vissza kell szereznem. A felsoroltak közül ez az ami a legalacsonyabb értékelést kapja tőlem..
Háziasszony? Szeretem a rendet bár kötök kompromisszumokat, de tiszta a lakás, nincs mosatlan, van főtt étel és általában időre el van végezve minden feladat.
Anyának? Egyenlőre a több türelem hiányzik,ez nem az erősségem. Másban nem akarok változtatni,esetleg még,hogy többet szeretgessem őket. Nem vagyok egy nagy ölelgetős anya.
Feleségként nem kaptam semmire panaszt még.
Nőként se,de kellene változnom.
Háziasszonyként. Rendetlen vagyok kissé,sok mindent ahol érek,leteszem és otthagyom.
De az anyasággal kapcsolatos dolgon kívül semmin nem változtatnék különösebben. A férjem így szeret.
Anyának eléggé jónak tartom magam, egy csepp türelem mondjuk meg elférne. 8
Nem vagyok férjnél, ezt a pontot mondjuk átlagoljuk a korábbi kapcsolataimból. 7
Úgy érzem nőkènt kivételesen jól teljesítek, mint megjelenésre, mind viselkedésre. 9
Háziasszonyként kevesebbet érdemlek, megvannak a fix ételeim, amikben jó vagyok, a lakás pedig csak átlagosan tiszta, viszont szeretek vendéget fogadni és ünnepeket ülni, akkor kiteszek magamért. 6
Ugyan kimaradt a felsorolásból, de munkaerőként átlagosan teljesítek, viszont legalább jó csapatjátékos vagyok. 6
Azt is hozzáírnám, hogy ki mennyire jó barátnak tartja magát. Nálam mostanában ez a pont sajnos romlott, leépült pár barátságom az én hibámból, egyszerűen nincs több emberre kapacitásom. 4
Összességében elégedett vagyok magammal.
Anyaként: még több figyelmet kellene adnom az ovisaimnak, de nem mindig sikerül. A türelmetlenséget nagy dózisú Mg-mal oldom meg, az óta jobb a helyzet.8
Feleség: kezdeményezőbbnek kellene lennem, de nem vagyok, mert mint NŐ, tehetnék többet is magamért, de erre sincs időm (sportos csaj voltam, most 17h után örülök, ha megfőzök és rendben tehetem a lakást)7
Nő: ha többet foglalkoznék a női oldalammal, magabiztosabb lennék 7
Háziasszony: az időm nagy része szinte erre megy el, a gyerekek és a párom miatt is főznöm kell, de sokszor nem érem utol magam 8
Köszi a válaszokat.
Leírom, h én milyen szempotok alapján gondolkodom.
Anya: sok időt tölt a gyerekével, nemcsak minőségit, hanem mennyiségit is. Szerintem ez a kulcsa mindennek.
Feleség: törödik a férje lelki világáva, sokat beszélgetnek, sokat szexelnek
Nő: igényes, ápolt. Smink, ápolt körmök, ápolt haj, divatos ruha
Háziasszony: tisztaság, mosott ruha, főtt étel
Kb. nekem ezek az irányelvek, de egészítsetek ki nyugodtan.
Érdekesen gondolkodsz, kérdező. ...
"Anya: sok időt tölt a gyerekével, nemcsak minőségit, hanem mennyiségit is. Szerintem ez a kulcsa mindennek."
Ezek szerint a haztartasbeli a legjobb anya. Le a dolgozó nőkkel!
"Feleség: törödik a férje lelki világáva, sokat beszélgetnek, sokat szexelnek"
Ha épp nincs sok szex, nem vagy jó feleség.
"Nő: igényes, ápolt. Smink, ápolt körmök, ápolt haj, divatos ruha"
Ha nem sminkes és nem öltözködsz divatosan, nyilván nem vagy nő.
"Háziasszony: tisztaság, mosott ruha, főtt étel"
Ha nem gebedsz bele a házimunkaba, ne adj isten nem tudsz főzni, semmire se vagy valo
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!