Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Ti milyen anyának, feleségnek,...

Ti milyen anyának, feleségnek, nőnek, háziasszonynak tartjátok magatokat? Így külön-külön?

Figyelt kérdés

2017. jún. 12. 09:05
1 2 3 4 5 6
 31/57 anonim ***** válasza:

Elolvastam. A nőiséggel kapcsolatosan csak a sminket és a rucikat emlegeted, semmi mást. Elég baj az,ha a nő legfontosabb ismérve, hogy színesre van mázolva a képe.

2017. jún. 12. 15:49
 32/57 anonim ***** válasza:
Nekem most elég nehézkes időszakom van, úgyhogy mindenből pocsék vagyok jelenleg.
2017. jún. 12. 16:59
 33/57 anonim ***** válasza:

Anyaként jónak tartom magam, de csak 2 éves a lányom, úgy gondolom, egy ekkora gyereknek még nem túl nehéz jó anyja lenni.

Feleségként is jónak mondanám magam, megértő, toleráns vagyok, nem hisztizek, cirkuszolok szinte soha, támogató vagyok, partner a férjem dolgaiban, nagyon jól együtt lehet velem működni. Ugyanakkor érzem magamon, hogy feleségként most nem adok bele 100 százalékot, eléggé takarékon pörgök, igyekszem összekapni magam.

Nőként nem rossznak mondanám magam. Külső szemmel egy csinos, vékony nő vagyok így szülés után is, de engem zavar, hogy pl. nem olyan lapos a hasam, mint volt, még akkor is, ha ez kb csak nekem tűnik fel. Illetve nem hibátlan a bőröm, bár sajnos sosem volt. Egyébként adok magamra, sosem vagyok lepukkant, ápolom a hajamat, bőrömet stb.

Háziasszonyként szar vagyok egész egyszerűen. Van egy alap rend és tisztaság, azt tartom, de nagytakarítással rendszeresen elúszok, előfordul, hogy újra mosok egy adag ruhát, mert elfelejtem kiteregtni (nem is olyan ritkán sajnos), és nem főzök, csak ha nagyon muszáj (tudok amúgy). Ha itthon van a férjem, akkor ő főz, ha nem, akkor rendelek. Ennek leginkább az az oka, hogy a kétévesem mellett dolgozom itthonról, főként az alvásidejében, vagy ha az apja itthon van és le tudja foglalni. Így lényegesen kevesebb időm van suvickolni, annyi könnyítést pedig megengedtem magamnak másfél év kínlódás után, hogy ne főzzek. Amíg főztem, vagy a gyerek nyűglődött, vagy ha ő aludt, akkor a melóval nem haladtam. Így jobb.

2017. jún. 12. 17:49
 34/57 A kérdező kommentje:

"Nő: igényes, ápolt. Smink, ápolt körmök, ápolt haj, divatos ruha"

Akkor nem voltál elég alapos.

2017. jún. 12. 17:49
 35/57 A kérdező kommentje:

kifejtem: smink, elég akár egy BB krém plusz spirál is csodákra képes, legelábbis nálam.

haj: megmosott, nem zsíros, ha festett nem 5 cm-eres lenövéssel, normál, ápolt frizura, rövid vagy hosszú mindegy.

köröm: nem feltétlen műkörörm, csak ápolt, nem lepattogott festék, nem lerágva, beszakadva. Ha mű, akkor nem több mm-eres lenővés

ruha: divatos, ami jól áll, nem macigatya, nem koszos, foltos, szakadt, kinyúlt, kibolyhosodott. Lehet egy farmer fehér felsővel is. Lehet a divatos nem a helyes kifejezés. Ami nem topis, nekem divatos.

2017. jún. 12. 17:55
 36/57 A kérdező kommentje:
kiegészíteném a szőrtelenítéssel, főleg most nyáron. Strandon bikinivonal, amúgy láb, hónalj. Igen nálam ezek beletartoznak az ápoltságba, de olyat, h fogmosás és mosakodás gondolom természtes, ezeket nem kell részletezni.
2017. jún. 12. 17:58
 37/57 anonim ***** válasza:

Tízfokú skálán:

9

6

6

8

2017. jún. 12. 18:11
 38/57 anonim ***** válasza:
Ja, látom, később írtál szempontokat. Módosítanám a nőt: 8-ra. Előző voltam.
2017. jún. 12. 18:14
 39/57 anonim ***** válasza:

[link]

10-es vagyok, itt olvastam, hogy kiből lesz jo tanulo

2017. jún. 12. 20:20
 40/57 A kérdező kommentje:
köszi szépen.
2017. jún. 12. 20:30
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!