Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Holnap mit tudnátok csinálni...

Holnap mit tudnátok csinálni kisgyerekkel, minden zárva?

Figyelt kérdés

Tegnap és ma vannak vendéges, rokonos napok, így holnap lesz egy antiszoc. napunk.

Nagyon nem szeretném, ha szürke jàtszoterezéssel telne, vagy a szokásos együttes házimunkával, vinném pl úszni, vagy hajokirándulásra, de szerintem zárva minden

Ötletek?

2017. ápr. 16. 08:51
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
vezérigazgató, youtubI.... szakadok..
2017. ápr. 18. 00:46
 32/37 anonim ***** válasza:

Naa hát ez remek!

Még jó hogy nincs semmi program nem tudom melyik városba.

Akkor ide is jöhetettek volna nekünk van tyúkunk meg kutyánk, cicánk sőt az utca végén lovaspálya van..... 😁😁😁😁😁

2017. ápr. 18. 07:13
 33/37 A kérdező kommentje:

Sokan hívatják vezérigazgatónak magukat a mai világban is. (Ajtókra is ez van kiírva)sőt a főnököm is így szerepel a munkaszerződésben.

A youtubee t sem én neveztem el, szakadós válaszadó...

2017. ápr. 18. 08:33
 34/37 A kérdező kommentje:

Utolsó, arra voltam kíváncsi, mások milyen programra viszik a gyerekeket.

Erre szinte alig jött érdemi válasz.

Biztos nehéz kérdés volt.

2017. ápr. 18. 08:36
 35/37 anonim ***** válasza:
Irtunk jo parat, de a kisasszonynak egy sem tetszett.
2017. ápr. 18. 08:42
 36/37 anonim ***** válasza:

Én bevenném magam és a gyereket a konyhába, és sütnék egy csomó formázható izét, amiben tud segíteni - ha szar idő van.

Vagy megkérném a páromat, szeereljenek valamit, ilyesi. :)

2017. ápr. 19. 16:14
 37/37 anonim ***** válasza:

Juj, ket es fel, harom eves gyerek, de egyfolytaban rangatod jobbra-balra... Szinte rosszul vagy, ha nem csavaroghattok.

Seta, bicikli, fagyizas, tojaskereses...

2017. ápr. 19. 16:46
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!