Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Holnap mit tudnátok csinálni...

Holnap mit tudnátok csinálni kisgyerekkel, minden zárva?

Figyelt kérdés

Tegnap és ma vannak vendéges, rokonos napok, így holnap lesz egy antiszoc. napunk.

Nagyon nem szeretném, ha szürke jàtszoterezéssel telne, vagy a szokásos együttes házimunkával, vinném pl úszni, vagy hajokirándulásra, de szerintem zárva minden

Ötletek?

2017. ápr. 16. 08:51
1 2 3 4
 21/37 A kérdező kommentje:
A gyermeket egy menhelyen folyamatosan fegyelmeznem kéne, ezért nem viszem. Nem képes lassan mozogni, hirtelen kap az állatok felé, a szájába is, mindenféle veszélyérzet nélkül, ki tudja milyen betegek amúgy is, húzza a farkát de csak hogy ne menjen el, jöjjön ide, fülüket marcingolná, simogatni nem hagyják magukat mert a kezet szagolnák, nyalnák így nem éri el a gyerek a törzset, stb en meg folyamatos stresszben lennék mintha hegyet mászni vinném védőkötél nélkül, mert a szájkosár még a harci kutyák gazdáinak is luxus.
2017. ápr. 16. 15:35
 22/37 anonim ***** válasza:
100%

Amúgy a menhelyek nem ilyenek.

Ha van ott gondozó akkor azok tudják melyik kutyához lehet vinni a gyereket. Ez az egyik dolog. A masik pedig hogy a gyereknek ha mar nemcsak anya es apa van akkor megkellett volna tanulnia az allattal banni szerintem. Legalabbis nalunk igy szokás hogy a 3 eves tudja hogy lehet a kutyát meg hogy nem, pedig neki még anya meg apa van legfőképpen.

tehát én a szavaidbol azt veszem ki hogy pénzt szeretnél mindenképpen költeni valahol.

Akkor irány az allatkert, vidámpark stb....

2017. ápr. 16. 17:08
 23/37 A kérdező kommentje:

Nem a pénzszórás.

Hanem a szabadnap nekem kb olyan érzés, hogy végre élni is lehet egy napig. Mintha ez lenne az utolsó napunk, ha szélsőségesen írnám.

A rokonos napokon olyan boldog lázban volt a gyermek, hogy nagy öröm az anyai szívnek :) olyan jó lenne ezt naponta látni. Éli a progikat :)

Gondoltam már arra is, hogy legyen kutyánk, nem vagyok ellenük, de nincs kert sem, csak szenvedne nálunk. De szívesen vinném reggelente a kicsivel, de napközben be lenne csak zárva. Még én is alig bírom a szürke malomkereket. Nekem nagyon sivár. De ez nem azt jelenti, hogy ne bunkeroznánk, stb, de a gyermeken is látom, hogy teljesen(!) más neki is, ha pezseg az élet. Izgatott, pörgős, boldog, mint aki régóta szomjazna erre. Pl unokatesóit is ritkán látja csak.

2017. ápr. 16. 18:46
 24/37 anonim ***** válasza:
12%

Jézusom, mennyire kell már elvakult állatbolondnak lenni, hogy ha egy család program-ötletet kérdez, egyre azt sulykoljátok, hogy menjenek be egy menhelyre?

Tele van ez az oldal... nem mondom inkább, kikkel.

Én is szeretem az állatokat, de lépjünk már túl a menhely-dolgon! Nem akarnak oda menni, elmondta miért, ennyi.

Sajnos ma sem volt valami meleg, holnapra még rosszabbat mondanak. Nekünk is ugrik a tervezett kirándulás, nem egész kétévessel nem indulunk neki úgy, hogy közben esélyes nagyon is, hogy esni fog, fúj a szél, hideg van. Pedig Skanzenbe akartunk menni, de megvegyük a belépőt azért, hogy aztán rohanjunk menedékbe, ha olyan a helyzet?

Így végül holnapra tettünk egy olyan családlátogatást, ami egyébként alapvetően egy "sima" hétvégén lett volna inkább. Skanzenbe meg megyünk, ha már kiszámíthatóan jobb idő lesz.

2017. ápr. 16. 19:11
 25/37 anonim ***** válasza:
68%
Szerintem a "szürke jártszóterezés" a legnagyobb öröm egy kisgyereknek...
2017. ápr. 16. 21:39
 26/37 A kérdező kommentje:

Nálunk a játszóterezés, az csak a szokásos. Alig van munkanap, hogy útközben ne mennénk be, plusz a hétvégék. De ma is voltunk a rokonok után.

Viszont amikor rokonoknál, vagy gyermekrendezvényeken vagyunk, szinte a felhőkben jár. A játszótereken is aktív, szó se róla, mégis óriási a különbség.

2017. ápr. 16. 22:05
 27/37 anonim ***** válasza:
69%
Szombaton,bikás parknál voltunk,tegnap várkert bazárnál,ma még nem tudom hogy hova megyünk anyukámhoz is kéne menni.pénteken meg sárkányt reptetünk,engem hideg nem tántorit el egy családi programtol max az eső de most is süt a nap.
2017. ápr. 17. 07:33
 28/37 anonim ***** válasza:
100%
Szerencsére valóban nem lett olyan vészes idő, mint amiket egyes oldalakon ígértek. Remélem, így is marad, mert mi is megyünk kirándulni végül. Igaz, csak olyan helyre, ahonnan eső esetén hamar hazajutunk.
2017. ápr. 17. 07:41
 29/37 anonim ***** válasza:

Bottyán Equus...lovakat is lehet símogatni nem csak kutyákat....ha máskor szükség lenne.

Na, de sikerült programot találni?

2017. ápr. 17. 18:58
 30/37 A kérdező kommentje:

Köszi a jo válaszokat.:)ötleteket!

Úgy alakult, hogy ismét rokonos nap lett..

De a lovakat jo, hogy írta valaki, azt már réf tervezem, csak jol elfelejtődött.

Még pont egy hobbylovas vezérigazgato említett egy jo helyet, hát nem elfelejtettem azt is?.

Tényleg meg van a nyomozni valo, pláne hogy az nem hirdetett hely.

Annyi minden ki van még maradva..

Pl élő csirkéket mostanában látott életében másodjára a valoságban. Youtubin láttott csak tojásból kikelést(hogy valahogy próbáltam magyarázni a húsvétot..)

Ennyit a játszókról..zárt világ az.de mozgás miatt szorgalmasan rójjuk

2017. ápr. 17. 20:37
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!